Vacature werkvoorbereider installatietechniek Leeuwarden vanaf 29 maart 2022

Heb je ervaring in de installatietechniek en wil je graag doorgroeien naar een kantoorfunctie dan is de vacature werkvoorbereider installatietechniek interessant voor jou. In deze functie kun je jouw praktijkervaring inzetten in het ondersteunen van projecten door heel Friesland. Als werkvoorbereider ben je de spreekwoordelijke spin in het web. Je hebt contacten met klanten maar ook met personeel. Je begeleid de inkoop en zorgt er voor dat mensen en materialen op het juiste moment op de juiste plek terecht komen. Deze functie is ideaal voor mensen die graag willen regelen en er zorg voor willen dragen dat alles goed komt op projecten. Natuurlijk doe je dat niet alleen maar samen met een team gemotiveerde collega’s die je helpen en ondersteunen om elk project tot een succes te maken.

Welke ervaring heb je nodig?

Ervaring in de installatietechniek is van groot belang voor het succesvol uitoefenen van deze functie. Je moet in staat zijn om overzicht te houden op de voortgang van projecten en je weet welke partijen er gezamenlijk voor zorgen om een project tot een succes te maken. Daarnaast is het van groot belang dat je overweg kunt met computerprogramma’s en technische tekeningen kunt lezen. Je bent een organisator en kunt goed anticiperen op problemen door oplossingen te bieden.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar deze vacature open staat is een groot installatiebedrijf dat totaaloplossingen biedt aan klanten op elektrotechnisch en installatie gebied. Duurzaamheid staat hoog in het vaandel. Daarnaast heeft het bedrijf ook aandacht voor oplossingen voor de langere termijn. Klanttevredenheid wordt gerealiseerd door kundige monteurs en hoogwaardige installaties die lang mee gaan. Meedenken met klanten over duurzame oplossingen is iets waarin het bedrijf zich onderscheid.

Arbeidsvoorwaarden

Hoe meer werkervaring je hebt opgebouwd hoe hoger het salaris is dat je kunt verdienen bij het bedrijf. Als richtlijn is een salaris rond de 3000 bruto per maand voor een fulltime dienstverband. Naar mate je meer werkervaring hebt als werkvoorbereider installatietechniek kun je ook meer verdienen. Daarnaast is het ook mogelijk om opleidingen en trainingen te volgen op kosten van het bedrijf. Daardoor kun je jezelf verder ontwikkelen. Je ontvangt een reiskostenvergoeding van het bedrijf conform de cao. En daarnaast krijg je indien gewenst ook werkschoenen voor het geval je op de werkvloer aanwezig moet zijn.

Solliciteren

Heb je interesse in deze vacature neem dan contact op doormiddel van de knop vacatures Technicum in de menubalk.