Vacature installatiemonteur Leeuwarden vanaf 22 maart 2022

Vacatures in de installatietechniek zijn er genoeg in 2022, maar deze vacature onderscheid zich van de rest. Het is namelijk een vacature waarin rekening wordt gehouden met jouw specifieke wensen en kwaliteiten in de installatietechniek. Als ervaren installatiemonteur heb je namelijk wat te kiezen. Je kunt kiezen voor een allround functie in de verwarmingstechniek, loodgieterswerk, service, utiliteit of een combinatie van deze verschillende facetten van het installatiewerk. Er zijn verschillende specialisaties mogelijk waardoor er altijd een functie inhoud gehouden kan worden die bij jou past.

Welke ervaring heb je nodig?

In deze functie is het belangrijk dat je een goede basiskennis hebt van installatietechniek en dat je weet wat je wilt en waarin je jezelf wilt ontwikkelen. Als je een aanvullende opleiding wilt volgen is het belangrijk dat je in ieder geval over een mbo opleiding niveau 2 in de installatietechniek beschikt zodat je daarop verder kunt studeren. Als je al over een opleiding niveau 3 of hoger beschikt kun je als zelfstandig monteur aan de slag en ook een leidinggevende rol krijgen. Als je veel in de service aan de slag wilt moet je uiteraard in bezit zijn van een rijbewijs. Voor alle functies in de installatietechniek is een VCA certificaat nodig. Mocht je niet in bezit zijn van VCA dan kun je deze altijd kosteloos halen via het bedrijf.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar de vacatures voor installatiemonteurs open staan is al geruime tijd actief in de installatietechniek. Het bedrijf heeft een grote klantenkring in de omgeving van Leeuwarden, Drachten, Sneek, Heerenveen en is ook vanuit andere steden goed te bereiken. Monteurs werken zowel in de nieuwbouw, rentovatie en gespecialiseerde projecten in de verduurzaming van verwarmingsinstallaties. Het bedrijf heeft zowel grote projecten als kleinere projecten in de service en onderhoud. Dat maakt het werk voor monteurs heel divers.

Arbeidsvoorwaarden

Binnen dit bedrijf kun je een salaris verdienen rond de 2800 euro bruto voor een ervaren installatiemonteur. Dit is met een fulltime dienstverband. Hoe meer ervaring je hebt hoe hoger je salaris. Daarnaast kun je jezelf ontwikkelen doormiddel van opleidingen en trainingen op kosten van het bedrijf. Verder krijg je 0,19 euro reiskosten als je met eigen vervoer rijd. Je krijgt gereedschap ter beschikking en werkkleding. Zo kun je elke klus aan in de installatietechniek. Tot slot krijg je een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast contract.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature neem dan contract op door je sollicitatie kenbaar te maken via de knop vacatures in de menubalk.