Vacature installatiemonteur Leeuwarden vanaf 8 februari 2022

Heb je een beetje ervaring in de installatietechniek en wil je deze ervaring verder uitbouwen? Dan is deze vacature geschikt voor jou. Voor een bedrijf in Leeuwarden zijn we regelmatig op zoek naar installatiemonteurs. Ook nu kunnen we aankomende en ervaren monteurs inzetten in de installatietechniek. Het gaat hierbij met name om de woningbouw. De werkzaamheden bestaan uit het plaatsen van radiatoren, vloerverwarming, vervangen van ketels en overige werkzaamheden die horen bij de installatietechniek. Het ervaringsniveau bepaalt in welke functie je kunt instromen. Je kunt aan de slag al assistent monteur, zelfstandig monteur en leidinggevend monteur in de installatietechniek.

Welke ervaring heb je nodig?

De ervaring die je nodig hebt verschilt per functie en per project. Het is belangrijk dat je in ieder geval over een basiskennis beschikt van de installatietechniek. Een opleiding in de techniek op mbo niveau 2 of hoger is gewenst. Verder heb je een VCA certificaat nodig omdat je op verschillende bouwprojecten gaat werken en je op de hoogte moet zijn van de basis regels met betrekking tot veilig werken. Een eigen auto is van belang als je uit de buurt van Leeuwarden woont. Kun je echter met openbaar vervoer gemakkelijk in Leeuwarden komen of met de fiets dan is dat ook mogelijk.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar deze vacature open staat is een groot installatiebedrijf dat met name omvangrijke projecten in de woningbouw binnenhaalt. Deze projecten lopen langere tijd; gemiddeld 6 maanden of langer. Dat zorgt voor veel stabiliteit en de mogelijkheid om echt mee te groeien in een project. Het bedrijf heeft ervaren monteurs in dienst maar besteed ook veel aandacht aan BBL en andere ontwikkeltrajecten waarin onervaren technische krachten zichzelf kunnen ontwikkelen tot specialist in de installatietechniek of elektrotechniek.

Arbeidsvoorwaarden

Je verdient een salaris conform de cao metaal en techniek. De hoogte van het salaris is afhankelijk van je werkervaring en opleidingsniveau. Hoe meer ervaring je hebt opgebouwd hoe meer salaris je gaat verdienen. Daarnaast krijg je ook nog de mogelijkheid om aanvullende opleidingen en trainingen te volgen. Zo kun je steeds beter worden in jouw functie. Heb je een eigen auto of maak je gebruik van openbaar vervoer dan kun je de kosten daarvan vergoed krijgen. Je krijgt een contact voor bepaalde tijd met uitzicht op vast dienstverband.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze functie dan kun je solliciteren via de knop vacatures in de menubalk. Ben je op zoek naar een BBL traject in de techniek klik dan op de knop BBL Technicum in de menubalk.