Vacature installatiemonteur vanaf 3 maart 2022

Heb je ervaring in de installatietechniek en ben je op zoek naar een nieuwe baan? Dan hebben wij een mooie kans voor jou. Voor een toonaangevend bedrijf in de installatietechniek zijn wij op zoek naar een monteur die zelfstandig aan de slag kan met het ophangen van CV ketels, het aanleggen van leidingen en radiatoren. Verder zal je je bezig houden met het installeren van wasbakken, kranen en toiletten. Kortom een allround functie bij verschillende klanten. De werkzaamheden worden meestal in teamverband gedaan op verschillende projecten. Het gaat hierbij zowel om nieuwbouw als renovatie van woningen en utiliteit. Het werk is voor langere tijd met uitzicht op een vast dienstverband.

Welke ervaring heb je nodig?

Voor deze functie is ervaring in de installatiebranche van belang. Hierbij kun je denken aan werkervaring als loodgieter of als sanitair-monteur. Daarnaast kun je ook met een achtergrond in de verwarmingstechniek aan de slag in deze functie. Je hebt een opleiding nodig in de installatietechniek op minimaal niveau 2. Mocht je dergelijk opleidingsniveau niet hebben maar wel over ruime ervaring in de praktijk beschikken dan is dat ook goed. Een auto is van belang omdat je op verschillende projecten werkzaam bent in Friesland en soms daar buiten. Omdat je op verschillende bouwplaatsen werkt is ook veiligheid van belang. Om die reden wordt veel waarde gehecht aan een VCA certificaat die bovendien ook via de organisatie gehaald kan worden.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar deze vacature open staat is een bedrijf dat actief is in de installatietechniek door heel noord Nederland. Een groot deel van de klanten komt uit Friesland. Het bedrijf is gevestigd in Leeuwarden en is goed bereikbaar vanuit Heerenveen, Drachten, Dokkum, Franeker en Sneek. Het bedrijf heeft een informele werksfeer en de monteurs werken in teams aan verschillende projecten. Het bedrijf heeft een goede reputatie bij klanten en is gericht op een duurzame klantenbinding. Bovendien heeft het bedrijf ook de voorkeur voor het verduurzamen van energie-installaties zodat klanten steeds minder energie verspillen en daarmee ook een bijdrage leveren aan de verduurzaming van de energievoorziening van Nederland.

Arbeidsvoorwaarden

Als ervaren installatiemonteur kun je een salaris verdienen van 2600 euro op basis van een fulltime dienstverband. Dit salaris kan nog hoger liggen als je ook een beetje leiding kunt geven aan assistent monteurs. Je krijgt de mogelijkheid om opleidingen en trainingen te volgen op kosten van het bedrijf. Verder ontvang je een reiskostenvergoeding tegen 0,19 euro per kilometer woon-werkverkeer als je met eigen vervoer gaat rijden. Je krijgt een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband bij goed functioneren.

Solliciteren

Heb je interesse in deze vacature neem dan contact op via de knop vacatures in de menubalk.