Vacature installatiemonteur Groningen vanaf 3 januari 2022

Ben je per direct op zoek naar een mooie vacature waarin je meteen aan de slag kunt in de installatietechniek? Dan is deze vacature geschikt voor jou. We zoeken iemand die zelfstandig verwarmingsinstallaties kan aanleggen. Het gaat om een project in de ruwbouw van woningen en utiliteit. De werkzaamheden bestaan uit het leggen van leidingen en verwarmingssystemen. De werkzaamheden worden uitgevoerd samen met andere monteurs van het bedrijf. Er zijn technische tekeningen aanwezig en natuurlijk ook leidinggevende monteurs die op het project de overige monteurs aansturen.

Welke ervaring heb je nodig?

Je moet zelfstandig aan de slag kunnen in de installatietechniek. Vijf jaar of meer ervaring in de installatietechniek is gewenst. Daarnaast is een opleidingsachtergrond in de installatietechniek of elektrotechniek vereist. De werkzaamheden zijn in de ruwbouw dus het gaat om het pure installatiewerk waarbij de leidingen en de overige componenten nog moeten worden aangelegd. Het is belangrijk dat je met eigen vervoer of openbaar vervoer in Groningen kunt komen. Afhankelijk van je woonplaats is dus een rijbewijs gewenst of vereist. Wellicht is het mogelijk om mee te rijden met collega’s.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar deze vacature open staat is een groot installatiebedrijf dat actief is in het noorden van Nederland. Hoewel het bedrijf behoorlijk omvangrijk is heerst er wel een hele persoonlijke en informele cultuur. De medewerkers binnen het bedrijf zijn geen nummers maar personen. Het bedrijf herkent en erkent wanneer een monteur vaardig is en beloont haar medewerkers daar ook naar. Door de omvang en ervaring van het bedrijf krijgt deze installateur vaak de mooiere klussen in de regio. Om die reden zijn er veel monteurs die graag bij dit bedrijf willen werken.

Arbeidsvoorwaarden

Als ervaren installatiemonteur zit je al snel op een salaris van 2800 euro bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. Daarnaast krijg je een reiskostenvergoeding tegen 0,19 euro woon-werkverkeer. Verder is het mogelijk om opleidingen en trainingen te volgen op basis van kosten van de zaak. Zo kun je jezelf ook verder ontwikkelen. Dat is natuurlijk een verstandige beslissing want door de verduurzaming komen er steeds meer verwarmingstechnieken en installatieoplossingen bij. Voor een ervaren installatiemonteur is er volop uitdaging, niet alleen vandaag maar ook in de toekomst.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze mooie installatieklus klik dan op de knop vacatures in de menubalk. Dan kun je direct je sollicitatie voor deze vacature insturen.