Vacature aankomend installatiemonteur vanaf 22 september 2022

Heb jij een beetje ervaring in de installatietechniek en wil jij jezelf graag ontwikkelen tot een allround installatiemonteur? Dan is deze vacature geschikt voor jou. Voor een compact bedrijf in de installatietechniek zijn wij op zoek naar nieuw talent. Mensen die weten dat de installatietechniek een belangrijke technische sector is voor Nederland. Als aankomend installatiemonteur kun jij een bijdrage leveren aan de verduurzaming van Nederland door duurzame verwarmingsinstallaties zoals warmtepompen en waterstofketels te plaatsen. Heb je hier nog geen verstand van dan is dat geen probleem. Tijdens je werk kun je van ervaren installatiemonteurs het vak leren. Mocht je wel over veel ervaring in de installatietechniek beschikken dan is dat natuurlijk mooi meegenomen. Dan kun je meteen zelfstandig aan de slag in deze boeiende sector.

Welke ervaring heb je nodig?

Voor deze functie is het belangrijk dat je een beetje verstand hebt van de installatietechniek. Dit kan bijvoorbeeld vanuit de hobby of vanuit een technische opleiding zijn ontwikkeld. Deze basiservaring kan tijdens je werk verder worden uitgebouwd. Je leert namelijk tijdens je werk en je moet ergens beginnen. Dit bedrijf is een ideaal bedrijf om te starten. Een goede motivatie is wel van groot belang. Je moet een bewuste keuze maken voor de installatietechniek. Als je dat doet kunnen collega’s jou ook effectief helpen bij je persoonlijke ontwikkeling tot installatiemonteur. Omdat de werkzaamheden vaak op verschillende locaties worden uitgevoerd is een rijbewijs en eigen auto wel handig. Je kunt in deze functie ook op basis van werken en leren instromen. Dit kan bijvoorbeeld doormiddel van een BBL traject.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar deze vacature open staat is een familiebedrijf in de installatietechniek. Het bedrijf is gericht op klantspecifieke oplossingen in de installatietechniek en elektrotechniek. De projecten op dit gebied vinden plaats in zowel de woningbouw, utiliteit en industrie. Het bedrijf heeft ongeveer 30 werknemers in dienst. Een deel daarvan werkt in de installatietechniek als installatiemonteur en daarnaast werkt ook een deel van de monteurs als elektromonteur. Sommige monteurs kunnen beide functies uitoefenen en zijn daardoor allround monteur. Het bedrijf is gericht op de ontwikkeling van haar eigen personeel. Zo kan het personeel steeds hogere kwaliteit leveren en een goede oplossing vormen voor de wensen van klanten.

Arbeidsvoorwaarden

Als aankomend monteur in de installatietechniek kun je een salaris verdienen rond de 2200 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. Wanneer je als BBL-er aan de slag gaat kun je ook een BBL traject installatietechniek volgen. Dit is een opleidingstraject in het kader van werken en leren en wordt vanuit de organisatie voor je betaald. Ook als je geen BBL traject volgt kun je diverse opleidingen volgen om jezelf verder te ontwikkelen. Deze opleidingen worden ook door het bedrijf betaald. Verder krijg je reiskostenvergoeding als je met eigen vervoer rijd.

Solliciteren?

Heb je interesse in een baan als aankomend installatiemonteur reageer dan via de knop vacatures in de menubalk.