Vacature productiekracht metaal vanaf 22 september 2022

Ben jij op zoek naar werk maar heb je weinig diploma’s of weinig werkervaring? Dan is deze vacature prima geschikt voor jou. Voor een bedrijf in de metaaltechniek zijn wij op zoek naar iemand die graag aan de slag wil als productiemedewerker. Wij zijn op zoek naar gemotiveerde personen die vanaf 7 uur tot vier uur in de middag willen werken. Het werk bestaat uit het opstapelen van metalen vormen en het uitkoppen van metalen platen. Veilig en nauwkeurig werken staan centraal. Het bedrijf zoekt mensen die zelfstandig maar ook in groepen kunnen werken. Mocht je op den duur willen doorgroeien naar een functie met meer vakmanschap dan is dat goed mogelijk bij dit bedrijf. Het bedrijf hecht namelijk veel waarde aan de ontwikkeling en opleiding van haar werknemers.

Welke ervaring heb je nodig?

Voor deze functie heb je geen ervaring nodig maar wel een goede motivatie. Het gaat hierbij om productiematig werk. Dit kan eentonig zijn maar het is wel belangrijk werk om uit te voeren. Je bent namelijk onderdeel van een productieproces en jouw producten worden door andere metaalbewerkers verder verwerkt. De juiste mentaliteit is hierbij van belang. Ben jij iemand die graag goed werk levert voor collega’? Iemand die snel werkt maar daarbij niet de veiligheid uit het oog verliest? Dan is deze vacature geschikt voor jou. Hou er rekening mee dat het werk in een dorp in het noorden van Friesland wordt uitgevoerd. Eigen vervoer kan dan handig of zelfs noodzakelijk zijn tenzij je uit een stad komt met goede openbaar vervoer verbindingen naar de dorpen.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar deze productiefunctie open staat is een groot metaalbedrijf gevestigd in een dorp in het noorden van Friesland. Er werken meerdere metaalproductiemedewerkers, lasser, plaatwerkers, verspaners en kantoorpersoneel. Gezamenlijk worden diverse producten gemaakt voor verschillende klanten door heel Nederland en ook in de rest van de wereld. Binnen het bedrijf kunnen werknemers opleidingen en trainingen volgen om zichzelf nog verder te ontwikkelen en de kwaliteit van hun producten verder te vergroten. Er heerst een prettige en persoonlijke sfeer. Hoewel het bedrijf behoorlijk gegroeid is zijn de werknemers nooit nummers geworden.

Arbeidsvoorwaarden

Als metaalproductiekracht kun je een salaris verdienen van rond de 2200 bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Dit dienstverband is eerst tijdelijk maar zal op den duur worden omgezet naar een vast dienstverband oftewel een contract voor onbepaalde tijd. Dit is afhankelijk van de ontwikkeling van de werknemer en de drukte in de productie van het bedrijf. Opleidingen kunnen kosteloos worden gevolgd binnen het bedrijf. Daarnaast betaald het bedrijf ook reiskostenvergoeding aan werknemers.

Solliciteren?

Zoek je werk in de techniek en wil je snel aan de slag? Reageer dan via de knop vacatures in de menubalk en stuur je cv zo snel mogelijk in. Dan wordt er contact met je opgenomen en worden de mogelijkheden om aan de slag te gaan met je besproken.