Vacature allround installatiemonteur Friesland vanaf 27 mei 2021

Ben jij een ervaren installatiemonteur en kun je zowel met elektrotechnische installaties als met W-installaties aan de slag dan is deze vacature interessant voor jou. Voor een opdrachtgever in Friesland zoeken wij een allround installatiemonteur die graag afwisselend werk doet. Je werkt in de woningbouw, utiliteit en zowel in de renovatie als nieuwbouw. Geen dag is hetzelfde. Ook klantenwerk komt aan de orde. Je gaat regelmatig met collega’s op pad om grotere klussen aan te pakken maar het kan ook voorkomen dat je zelfstandig aan de slag gaat op kleinere gespecialiseerde klussen.

Welke ervaring heb je nodig?

In deze functie heb je ervaring nodig in zowel de elektrotechniek als installatietechniek. In beide vakgebieden moet je behoorlijk zelfstandig aan de slag kunnen. Je hoeft overigens niet in beide vakgebieden een opleiding te hebben gevolgd. Als je in ieder geval maar in een van de vakgebieden een opleiding hebt gedaan. Dat kan een opleiding zijn in de installatietechniek of in de elektrotechniek. Het is belangrijk dat je over een eigen auto beschikt zodat je in ieder geval naar je werklocatie kunt komen. Dat maakt het werken op verschillende locaties makkelijker. Uiteraard krijg je reiskostenvergoeding voor de kilometers die je met eigen auto maakt.

Over het bedrijf

Het bedrijf is gevestigd in midden van Friesland en voert installatieklussen en elektroklussen uit in heel Friesland. Vanuit Leeuwarden, Harlingen, Sneek, Drachten en Heerenveen is het bedrijf goed te bereiken. Het bedrijf ongeveer 30 monteurs in dienst. Deze monteurs zijn grotendeels allround inzetbaar. Dat betekent dat jij als allround monteur deel uit kunt maken van een team van allround monteurs. Gezamenlijk worden klussen op verschillende locaties opgelost.

Arbeidsvoorwaarden

Als ervaren allround elektromonteur – installatiemonteur kun je een salaris verdienen rond de 2750 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. De exacte hoogte van je salaris wordt bepaald op basis van je ervaring en je allround inzetbaarheid. Je kunt doormiddel van opleiding en trainingen op kosten van de zaak je inzetbaarheid vergroten. Ook als je wat minder ervaring hebt dan gevraagd kunt je toch in aanmerking komen voor deze vacature. Je krijgt reiskostenvergoeding voor de kilometers die je rijd van je woonplaats tot je werklocatie. Daarnaast krijg je elektrisch gereedschap in bruikleen en krijg je werkkleding die je mag gebruiken om je werk goed en veilig uit te voeren.

Solliciteren

Heb je interesse in deze allround monteur dan kun je reageren via de knop vacatures in de menubalk van deze website.