Vacature allround installatiemonteur / elektromonteur Friesland vanaf december 2020

Voor een ervaren allround monteur die zelfstandig aan de slag kan als installatiemonteur en elektromonteur hebben we een uitdagende functie. We zoeken iemand die houdt van afwisseling en het complexere werk in de service en renovatie. Iemand die een goed technisch inzicht heeft en graag vakwerk wil afleveren. In deze functie ben je vaak zelfstandig op pad richting klanten. Daarvoor krijg je gereedschap en materialen mee in een eigen bus. Je kunt voor een deel zelf je werkzaamheden inplannen en hebt met klanten contact en natuurlijk met het bedrijf en overige medewerkers. Gezamenlijk zorgen jullie voor kwaliteitswerk en tevreden klanten in de nieuwbouw, renovatie, utiliteit en in de service.

Welke ervaring heb je  nodig?

Voor deze vacature heb je een aantal jaar ervaring nodig in de installatietechniek en elektrotechniek. Je dient te beschikken over een afgeronde opleiding richting elektrotechniek of installatietechniek bij voorkeur MBO niveau 3 of vergelijkbaar. Daarnaast heb je een veiligheidscertificaat voor de bouw nodig in de vorm van een VCA basis of VCA/VOL. Omdat je veel servicewerkzaamheden moet uitvoeren op verschillende projecten is het belangrijk dat je een rijbewijs hebt en in eerste instantie over eigen vervoer beschikt. Het bedrijf geeft de voorkeur aan kandidaten die aan de westkant van Friesland wonen. In de buurt van Bolsward en Sneek.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar je aan de slag gaat is een allround installateur maar is niet heel erg groot. Werknemers zijn geen nummers maar personen. Het bedrijf kent haar medewerkers en weet welke klussen haar medewerkers goed kunnen uitvoeren. Als allround monteur elektrotechniek en installatietechniek krijg je een belangrijke rol in het team. Je draait volledig mee in de werkzaamheden en projecten. Het bedrijf is gevestigd in het westen van de provincie Friesland en is goed bereikbaar vanuit Franeker, Harlingen, Bolsward en Sneek. Ook vanuit Heerenveen en Wolvega is het bedrijf goed bereikbaar. Het bedrijf voorkeur voor medewerkers vanuit deze omgeving omdat je dan in de ochtend vroeg op het werk aanwezig kunt zijn om materialen op te halen zodat je naar de klus kunt.

Arbeidsvoorwaarden

Je krijgt een fulltime functie als allround monteur waarbij geen dag hetzelfde is. Ook krijg je de mogelijkheid om op termijn service- en onderhoudswerkzaamheden uit te voeren. Daarnaast kun je rekenen op een salaris dat passend is bij je kennis en ervaring. Hou rekening met een loon tussen € 2450,00 en € 2850,00 bruto per maand. Verder ontvang je 25 vakantiedagen en 8,33% vakantiegeld. Pensioenopbouw vanaf de eerste werkdag. Je krijgt een jaarcontract en hebt de mogelijkheid om in vaste dienst te komen.

Solliciteren

Heb je interesse in deze vacature neem dan contact met ons op via de knop solliciteren in de menubalk. Daar tref je meteen een overzicht van alle technische vacatures die er in heel Nederland zijn. Zo is er altijd technisch werk bij jou in de buurt.