Vacature installatiemonteur verwarming en sanitair Zuid Friesland van december 2020

De ideale baan voor een installatiemonteur verwarmingen en sanitair. Veel afwisseling en het mooiere werk in de installatietechniek. De werkzaamheden worden op verschillende locaties uitgevoerd zoals de woningbouw, utiliteit, renovatie en nieuwbouw. Geen dag is daardoor hetzelfde en je werkt in wisselende omgevingen. De ene keer werk je in een nieuwe woning de andere keer in een renovatieproject. Dat vereist een flexibele houding maar zorgt ook voor veel uitdaging.

Welke ervaring heb je nodig?

Voor deze functie heb je minimaal 2 jaar werkervaring nodig in de installatietechniek. Je kunt zelfstandig cv-ketels ophangen en radiatoren. Ook heb je ervaring met het plaatsen van sanitair en waterleidingen. Een mbo diploma in de installatietechniek is vereist. Daarnaast is het belangrijk dat zelfstandig aan de slag kunt. Bij dit bedrijf werk je vaak samen met andere monteurs maar het kan ook voorkomen dat je alleen werkt. Daarbij heb je ook contact met klanten en collega’s over werkzaamheden. Omdat het werk op verschillende locaties wordt uitgevoerd is een rijbewijs belangrijk en eigen vervoer ook.

Over het bedrijf

Het bedrijf is een totaalinstallateur die actief is in het zuiden van Friesland. Het bedrijf is goed bereikbaar vanuit Emmeloord, Sneek, Drachten en Heerenveen. Vanuit de bedrijf locatie gaan monteurs op weg naar de klussen die door heel Friesland maar ook daar buiten uitgevoerd kunnen worden.

Arbeidsvoorwaarden

Binnen deze functie krijg je alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen als allround monteur op WTB gebied. Je kunt een salaris verdienen tussen de 2300 en 2600 euro. Daarnaast krijg je een reiskostenvergoeding van 0,19 euro per kilometer die je aflegt met eigen vervoer. Je krijgt 24 vakantiedagen en 8 procent vakantiegeld. Een goede monteur heeft goed gereedschap nodig. Dit wordt verzorgd door de organisatie evenals de nodige persoonlijke beschermingsmiddelen om het werk veilig en goed uit te voeren. Om de veiligheid te vergroten kun je ook aanvullende opleidingen en traingingen volgen zoals vca.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature neem dan contact met ons op via de knop “Vacatures” in de menubalk.