Vacature allround installatiemonteur vanaf december 2020

Ben je op zoek naar een afwisselende baan in de installatietechniek en elektrotechniek lees dan snel deze vacature. Voor een bedrijf in Friesland is Technicum op zoek naar een monteur die ervaring heeft in de elektrotechniek en installatietechniek. Iemand die graag aan de slag wil in het mooie werk bij klanten thuis of in de utiliteit. Een persoon die in woningen de volledige installatie kan plaatsen aanpassen en verbeteren. Het is klantgericht werk met veel diversiteit in de werkzaamheden. De ene dag ben je bezig met de elektrotechnische installatie en de andere dag met de werktuigkundige installatie. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid en omdat je geregeld alleen op pad bent moet je zelfstandig kunnen werken en over goede communicatieve vaardigheden beschikken. Heb jij interesse in deze werkzaamheden kijk dan in de volgende alinea over welke ervaring je moet beschikken om aan de slag te gaan in deze functie.

Welke ervaring heb je nodig?

Voor deze vacature is minimaal 5 jaar ervaring in de installatietechniek en elektrotechniek vereist. Daarnaast is het belangrijk dat je ook een opleiding hebt gevolgd in de elektrotechniek of installatietechniek op mbo niveau. Omdat je vaak op verschillende locaties werkt is een rijbewijs noodzakelijk en eigen vervoer. Het werk is met name in het zuiden van Friesland. Daarom zou het mooi zijn dat je in die omgeving woont. Als je op een andere plek woont in Friesland of Groningen kun je echter ook solliciteren.

Over het bedrijf

Het bedrijf is een professioneel bedrijf in de installatietechniek. Het bedrijf is een zogenaamde totaalinstallateur en biedt (duurzame) technische totaaloplossingen voor particulieren en het bedrijfsleven. De organisatie maakt momenteel een groei door waardoor er structureel extra personeel nodig is om het team te versterken. Het bedrijf wil graag een nieuwe collega die allround aan de slag kan in de werkzaamheden die door het bedrijf worden uitgevoerd. Het bedrijf is persoonlijk opgezet en er is een informele werksfeer.

Arbeidsvoorwaarden

Voor deze fulltime functie worden een aantal arbeidsvoorwaarden geboden. Het salaris wordt vastgesteld op basis van je kennis en ervaring en is tussen € 2250,00 en € 2650,00 bruto per maand. Je krijgt een jaarcontract bij Technicum wat wordt opgevolgd door een vast contract bij onze opdrachtgever bij goed functioneren. Er worden 25 vakantiedagen geboden en 8,33% vakantiegeld. Daarnaast is er een mogelijkheid tot pensioenopbouw vanaf de eerste werkdag. Technicum kenmerkt zich door een persoonlijk contact met een vaste contactpersoon.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature? Stuur dan een reactie via de knop vacatures Technicum in de menubalk. Dan nemen de collega’s van Technicum zo spoedig mogelijk contact met jou op.