Vacature aankomend elektromonteur vanaf 22 september 2022

Heb jij een beetje ervaring in de elektrotechniek en wil jij jezelf graag ontwikkelen tot een allround elektromonteur? Dan is deze vacature geschikt voor jou. Bij dit bedrijf krijg je namelijk de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen van assistent tot ervaren allround elektromonteur. Dit traject vind voornamelijk in de praktijk plaats op verschillende projecten in de woningbouw, utiliteit en industrie. Op elk project leer je weer een specifiek aspect van de elektrotechniek. Dit leer je door mee te werken met een ervaren elektromonteur die jou de vaardigheden in de elektrotechniek leert.

Welke ervaring heb je nodig?

Een beetje basiskennis van de elektrotechniek is wel gewenst. Het is belangrijk dat je weet welke draden in de elektrotechniek worden gebruikt en hoe je een wandcontactdoos en een centraaldoos kunt plaatsen. Verder is vooral een goede motivatie van groot belang. Je moet een bewuste keuze hebben gemaakt voor de elektrotechniek. Het kost namelijk wel een paar jaar voordat je van assistent elektromonteur bent ontwikkelt tot een ervaren monteur in de elektrotechniek. Omdat de projecten op verschillende locaties worden uitgevoerd is het goed dat je in bezit bent van een rijbewijs en eigen vervoer. Of je moet bereid en in staat zijn om op korte termijn een rijbewijs te halen.

Over het bedrijf

Het bedrijf is al tientallen jaren actief in de installatietechniek en elektrotechniek en heeft een klantenkring in heel Friesland opgebouwd. Deze klanten zijn zowel particulieren als bedrijven. Daardoor werken de monteurs van het bedrijf zowel in de woningbouw, utiliteit als industrie. De klanten worden geholpen met professionele installaties en systemen. Om haar klanten goed te helpen heeft het bedrijf verschillende ervaren installatiemonteurs en elektromonteurs in dienst. Aankomende monteurs kunnen van hun ervaring leren zodat het niveau van deze monteurs ook vergroot wordt. Het bedrijf is goed bereikbaar vanuit Heerenveen, Drachten, Sneek en Leeuwarden.

Arbeidsvoorwaarden

Als fulltime aankomend elektromonteur kun je een salaris verdienen van 2000 tot 2200 euro bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. Binnen het bedrijf krijg je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen doormiddel van opleidingen en trainingen. Deze worden door het bedrijf betaald en hebben de doelstelling om jouw functioneren nog verder te optimaliseren. Als je behoefte hebt aan werken en leren in de vorm van BBL dan is dat ook mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden. Via welk traject je ook aan het werk gaat je krijgt altijd reiskostenvergoeding voor de kilometers die met je eigen auto zijn afgelegd.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature of overweeg je om een loopbaan te gaan ondernemen in de elektrotechniek? Neem dan contact op doormiddel van de knop vacatures in de menubalk. Zou je toch liever een BBL traject willen volgen in de elektrotechniek? Klik dan op de knop BBL die je ook aantreft in de menubalk.