Vacature Projectleider Electrotechniek Leeuwarden vanaf 22 maart 2022

Als (toekomstig) projectleider heb jij een sterk verantwoordelijkheidsgevoel voor de effectieve en tijdige uitvoering van diverse projecten in de elektrotechniek. Openminded is voor jou als projectleider een sleutelwoord. Jij bent makkelijk in de omgang en tevens duidelijk  in de communicatie zodat je makkelijk en snel kan schakelen bij onverwachte situaties. Hiernaast denk jij altijd in oplossingen. Herken jij deze kwaliteiten bij jezelf? Wellicht ben jij dan onze droom andidaat voor de functie ‘Projectleider’,  lees gauw verder wat deze functie jou te bieden heeft.

Welke ervaring heb je nodig?

Kom jij de functie projectleider bij ons vervullen, dan verwachten wij het volgende van jou: Je beschikt over brede praktische en theoretische kennis van elektrotechnische installaties. Een mbo opleiding in middenkaderenginering, elektrotechniek of installatietechniek is een goede basis.

Je bent klantgericht. Jouw Helicopterview, is zonder details uit het oog te verliezen. Je hebt een sterk analytisch- en structureringsvermogen. Je beschikt over VCA-VOL en NEN 1010 voor ontwerpers-projectleiders of bent bereid deze binnen drie maanden te behalen. Je hebt ervaring in leidinggeven en projectbewaking, je kunt snel schakelen tussen verschillende werkzaamheden en blijft onder druk effectief en efficiënt handelen. Je krijgt mensen gemakkelijk in beweging. Kennis van Lean is een pré.  

Ruim omvattend betekend dit dat jij er voor zorgt dat jij jouw projecten binnen de gestelde tijdsplanning, budgetten en kwaliteitseisen begeleid en realiseert.

Over het bedrijf

Deze vacature staat open bij een elektrotechnisch installatiebedrijf dat ook gespecialiseerd is in het aanleggen van data- en beveiligingsinstallaties. Het bedrijf is gevestigd in Leeuwarden. En is dus makkelijke bereikbaar vanuit bijv. Drachten, Sneek , Heerenveen, Dokkum en Franeker. Ze hebben een breed dienstenpakket en een specialistisch team dat hierbij past. Op deze manier zijn zij op ieder vlak expert. Een gegeven waar het bedrijf enorm trots op is en dat er ook direct voor zorgt dat we elk project aankunnen. De kernwaarden waar de organisatie voor staat zijn: Respect, Toonaangevend, Kwaliteit en Betrouwbaar.

Arbeidsvoorwaarden

De functie is o.b.v. een fulltime dienstverband waarin je recht hebt op 38 vrije dagen op jaarbasis. Jij krijgt de verantwoordelijkheid over mooie projecten, waar je samen met je team van specialisten aan mag werken. Bij wederzijdse klik en tevredenheid heb je uitzicht op een vast dienstverband. Binnen het bedrijf wordt mee- en out of de box denken zeer op prijs gesteld. Hiervoor krijg je de ruimte om eigen initiatieven bespreekbaar te maken en toe te passen. Ook wordt in het bedrijf veel waarde gehecht aan zelfontwikkelingen, daarom worden er tal van opleidingsmogelijkheden en trainingen gratis aangeboden. Naast zelf ontwikkeling heeft het bedrijf een vitaliteitsprogramma opgesteld om het welzijn van haar werknemers te ondersteunen, die bestaat o.a. uit dagelijks vers fruit, fietsplan en voordelig sporten. Het bedrijf hecht veel waarde aan teambuilding, dit draagt sterk bij aan de familiaire sfeer binnen het bedrijf, je kan hierbij denken aan teamuitjes en bijeenkomsten. Het salaris is conform de CAO- Electrotechniek en geschaald op de ervaring die je meebrengt.    

Solliciteren?

Ben jij die enthousiaste installatiemonteur, die na het lezen van deze vacature staat te popelen om aan de slag te gaan. Solliciteer dan direct via de website, door op de knop vacatures te klikken.