Vacature servicemonteur utiliteit installatietechniek Leeuwarden vanaf 10 december 2021

Ben jij op zoek naar een klantgerichte baan in de installatietechniek waarbij je reparaties en service verricht aan verwarmingsinstallaties van kantoren, scholen en utiliteitscomplexen? Dan is deze vacature passend voor jou. Als installatiemonteur kun je uitgekeken raken op de woningbouw en kun je toe zijn aan een nieuwe uitdaging met complexere installaties en meer meet en regeltechniek. In deze functie krijg je met al deze aspecten te maken. Je bent betrokken bij de aanleg, het onderhoud en de service van grote dikwandige installaties. Je werkt als servicemonteur voornamelijk zelfstandig maar kunt altijd rekenen op het advies van collega’s of de werkvoorbereiders op kantoor. Gezamenlijk werk je aan mooie projecten en tevreden klanten in de utiliteit.

Welke ervaring heb je nodig?

Je kunt als zelfstandig servicemonteur in de installatietechniek aan de slag als je daarvoor een passende mbo opleiding niveau 3 in de installatietechniek hebt gevolgd. Natuurlijk is een opleiding niet altijd noodzakelijk. Als je doormiddel van je werkervaring kunt aantonen dat je zelfstandig aan de slag kunt dan is dat ook goed. Het is wel van belang dat je ervaring hebt met utiliteitsinstallaties. Anders ben je misschien meer geschikt als servicemonteur voor woningen en andere kleinere gebouwen. Een rijbewijs is noodzakelijk omdat je op verschillende projecten gaat werken. Daardoor is het hebben van een rijbewijs belangrijk. Een eigen auto is niet noodzakelijk omdat er een mogelijkheid bestaat om gebruikt te maken van een busje van het bedrijf.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar deze vacature open staat is een toonaangevend bedrijf in de installatietechniek. Het bedrijf kenmerkt zich onder andere door onderhoudscontracten met bedrijven. Die zijn daardoor verzekerd van goed onderhoud en tijdig onderhoud. Het bedrijf hecht daarnaast ook veel waarde aan verduurzaming van installaties. Op die manier levert het bedrijf ook een bijdrage aan de beperking van de CO2 uitstoot. Het bedrijf heeft ruim 100 werknemers in dienst. Het overgrote deel van dit persoon is aan de slag als elektromonteur of installatiemonteur. Ook is een gedeelte van het personeel actief als allround monteur.

Arbeidsvoorwaarden

Een ervaren servicemonteur in de utiliteitsbouw kan een salaris verdienen rond de 3000 euro bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Dit salaris kan hoger of lager zijn op basis van de werkervaring en het opleidingsniveau. Verder krijg je een reiskostenvergoeding rond 0,19 euro per kilometer als met eigen vervoer wordt gereden wordt. Je krijgt de mogelijkheid om opleidingen en trainingen te volgen op kosten van het bedrijf. In eerste instantie krijg je een contract voor bepaalde tijd maar dit zal na verloop van tijd worden omgezet in een vast dienstverband oftewel een vast contract.

Solliciteren

Heb je interesse in deze vacature reageer dan snel via de knop vacatures in de menubalk.