Vacature werkvoorbereider installatietechniek Friesland vanaf 18 november 2021

Heb je ervaring als werkvoorbereider in de elektrotechniek of installatietechniek en ben je op zoek naar een andere werkplek? Dan is deze vacature geschikt voor jou. Voor een toonaangevend bedrijf in de installatietechniek zijn we op zoek naar iemand die goed overzicht kan houden op projecten in de installatietechniek. Iemand die materialen, machines en mensen goed bij elkaar kan brengen op de gewenste locatie. Je komt bij een professioneel bedrijf te werken met aandacht voor personeel en voor techniek. Met name op het gebied van verduurzaming is het bedrijf actief. Het bedrijf streeft naar een duurzame relatie met haar klanten. Als werkvoorbereider heb je hier een belangrijke rol in. Dat maakt de functie interessant en uitdagend. Natuurlijk sta je niet alleen, je werkt samen met je collega’s aan mooie successen.

Welke ervaring heb je nodig?

Een MBO niveau 4 opleiding middenkaderengineering of een HBO opleiding in de installatietechniek, elektrotechniek of technische bedrijfskunde is gewenst. Daarnaast is een jaar of twee ervaring in een middenkaderfunctie in de installatiebranche belangrijk. Mocht je deze ervaring nog niet hebben dan kun je wel solliciteren maar zal je een aangepast inwerkprogramma krijgen. Een rijbewijs en eigen auto zijn gewenst tenzij je in de buurt van Leeuwarden woont en met openbaar vervoer of de fiets naar het werk kunt gaan.

Over het bedrijf

Het bedrijf is een totaalinstallatiebedrijf dat actief is in het noorden van Nederland. Het bedrijf levert professionele installaties in de woningbouw, industrie, utiliteit en richt zich daarbij op zowel nieuwe gebouwen als op renovatie. Bij het bedrijf werken meer dan 50 werknemers in verschillende functies. Het bedrijf is gericht op het maken van klant specifieke oplossingen waardoor de tekenaars, engineers, werkvoorbereiders en monteurs vaak verschillende innovatieve oplossingen moeten bedenken. Dat maakt het werk uitdagend en zorgt tevens voor veel enthousiasme in de teams. Geen dag is hetzelfde en ook elke installatie is weer anders.

Arbeidsvoorwaarden

Een ervaren werkvoorbereider in de installatietechniek verdiend een salaris rond de 3000 bruto per maand. Je krijgt een reiskostenvergoeding van 0,19 euro per kilometer woon-werkverkeer. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om opleidingen en trainingen te volgen op kosten van het bedrijf. Binnen het bedrijf heb je de mogelijkheid om door te groeien naar andere functies. Zo kun je jezelf verder ontwikkelen en specialiseren.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature reageer dan via de knop vacatures in de menubalk.