Vacature service en onderhoudsmonteur installatietechniek Friesland vanaf 17 november 2021

Voor een totaal installateur zijn wij op zoek naar een service & onderhoudsmonteur die na goed functioneren uitzicht heeft op een vaste aanstelling. In deze vacature ben je verantwoordelijk voor het aanleggen en onderhouden van verwarmingsinstallaties en elektrotechnische systemen in woningen, utiliteit en de industrie. Naast het aanleggen en onderhouden van installaties ben je ook verantwoordelijk voor het leveren van service op locatie en het verhelpen van storingen. Je kunt in deze functie rekenen op veel diversiteit aan taken en klantcontact in de breedste zin van het woord. Je kunt in deze functie voor een groot deel je eigen planning bepalen en je eigen werkzaamheden inrichten. Dat geeft een behoorlijke mate van vrijheid en zelfstandigheid. De functie is daarom interessant voor installatiemonteurs die van afwisseling houden en invloed willen uitoefenen op hun eigen dagindeling.

Welke ervaring heb je nodig?

Een servicemonteur in de installatietechniek en elektrotechniek heeft een afgeronde mbo opleiding niveau 3 nodig in deze technische richtingen. Verder is een VCA certificaat gewenst evenals een rijbewijs B zodat je naar de verschillende projecten kunt rijden met een auto van het bedrijf. Omdat je veel klantcontact hebt en contact hebt met collega’s zijn goede communicatieve vaardigheden van belang. Daarnaast is het belangrijk dat je een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebt en je eigen werkzaamheden kunt inplannen. Je moet dus goed overzicht kunnen houden met betrekking tot de werkzaamheden in de installatietechniek en elektrotechniek.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar deze vacature open staat is een totaalinstallateur. Het bedrijf is actief in de nieuwbouw en renovatie. Zowel in het complexere werk als in het seriematige nieuwbouwwerk heeft het bedrijf installatiepersoneel aan de slag. Voor deze vacature ligt de nadruk juist op het complexere werk met meer uitdaging. Het gaat daarbij om servicewerk bij klanten op verschillende locaties. Het klantenbestand van het bedrijf is breed. Dit kunnen zowel bedrijven als particulieren zijn. Het bedrijf is gericht op verduurzaming van installaties en systemen en streeft naar tevreden klanten die een succesvolle oplossing krijgen voor de lange termijn.

Arbeidsvoorwaarden

Als servicemonteur heb je een uitdagende en verantwoordelijke baan in de installatietechniek. Je kunt een salaris verdienen rond de 2800 euro bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Je krijgt een contract voor bepaalde tijd dat bij goed functioneren wordt omgezet in een vast dienstverband oftewel een contract voor onbepaalde tijd. Daarnaast krijg je 0,19 euro reiskostenvergoeding woon-werkverkeer wanneer je met eigen vervoer rijd. Uiteraard krijg je als servicemonteur een servicebus mee van het bedrijf. Daarnaast krijg je ook handgereedschap, elektrisch gereedschap en de benodigde persoonlijke beschermingsmiddelen ter beschikking zodat je jouw werk vakkundig en veilig kunt uitvoeren.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature reageer dan via de knop vacatures in de menubalk. Dan kun je jouw sollicitatie insturen op deze functie.