Vacature werkvoorbereider apparatenbouw Leeuwarden vanaf 20 april 2021

Ben jij een echte organisator in de techniek en kun je goed verantwoordelijkheid dragen voor productieprocessen in de apparatenbouw? Dan is deze vacature geschikt voor jou. We zoeken iemand die flexibel is ingesteld en voorstander is van een projectmatige aanpak. Als werkvoorbereider heb je contact met collega’s in de productie, inkoop en tekenaars en engineers. Gezamenlijk wordt voor dynamiek gezorgd in de aansturing van projecten. Uiteindelijk staat de klant centraal maar een goede interne samenwerking valt en staat met een goede werkvoorbereider. Als jij je herkent in dit verhaal lees dan snel verder!

Welke ervaring heb je nodig?

Als werkvoorbereider heb je minimaal een afgeronde, relevante opleiding op MBO-4 niveau nodig. Dat kan een opleiding zijn in de werktuigbouwkunde, machinebouw, mechatronica of de opleiding mbo middenkaderengineering. Naast deze opleiding is het belangrijk dat je een aantal jaar ervaring hebt als werkvoorbereider bij een bedrijf in de metaaltechniek of werktuigbouwkunde. Verder zijn de volgende aspecten van belang:

– Je bent fulltime beschikbaar

– Gemotiveerd om voor de lange termijn bereid om aan de slag te gaan als werkvoorbereider

– Teamwork en samenwerken vind je belangrijk

– Je kunt goed communiceren in Nederlands en Engels

Over het bedrijf

Het bedrijf waar deze vacature open staat is een producent van machines en apparaten voor de voedingsmiddelenindustrie. Het bedrijf ontwikkeld en produceert de apparaten en zorgt ook voor de installatie daarvan op locatie. Op dit gebied is het bedrijf totaalleverancier aan de klant van ontwerp, productie tot en met het installeren en het service en onderhoud. De productie vind plaats in Leeuwarden. Het bedrijf is goed bereikbaar vanuit Dokkum, Drachten, Sneek en Heerenveen. Binnen het bedrijf werken ruim 100 medewerkers op verschillende afdelingen. Toch heerst er een informele persoonlijke sfeer.

Arbeidsvoorwaarden

Als werkvoorbereider ga je aan de slag bij een wereldwijde marktleider. Het bedrijf is toonaangevend en zet zich ook in voor het personeel. Goed personeel zorgt voor een goed product en tevreden klanten. Als daar opleiding of training voor nodig is betaald de organisatie dit. Verder wordt een salaris geboden conform de cao van het bedrijf. Als werkvoorbereider zou je ongeveer tussen de 3200 en 3600 euro per maand kunnen verdienen bij een fulltime dienstverband. Daarnaast krijg je reiskosten als je met eigen vervoer naar het werk reist. Je krijgt een contract met een detachteringsperiode van 1 jaar. Als je de organisatie goed hebt leren kennen en het werk goed kunt uitvoeren als werkvoorbereider bestaat er de mogelijkheid dat je een rechtstreeks contract aangeboden krijgt.

Solliciteren?

Heb je interesse in de vacature werkvoorbereider? Neem dan contact op via de knop vacatures in de menubalk om meer te weten te komen over deze functie of vergelijkbare functies bij jou in de buurt.