Vacature werkvoorbereider industrieel onderhoud vanaf 16 april 2021

Ben jij een ervaren technisch werkvoorbereider en kun jij goed plannen en organiseren? Dan is deze vacature geschikt voor jou. Voor een toonaangevend bedrijf in de productie van grondstoffen zijn we op zoek naar een werkvoorbereider die veel verstand heeft van onderhouden van machines en installaties zodat de productiecapaciteit op peil blijft. Een belangrijke functie want als werkvoorbereider vervul je in deze rol een sleutelpositie in de productie van het bedrijf. Gelukkig doe je dit niet alleen. Je werkt nauw samen met je collega’s die met je meedenken en specifieke kennis hebben van de elektrotechnische en mechanische kant van machines. Naast je team onderhoudsmonteurs heb je ook contact met derden die in geval van bijzondere situaties en calamiteiten bijstand kunnen verlenen. Het bedrijf is groot maar er heerst een informele sfeer. Ze zijn op zoek naar iemand die het onderhoudsproces in goede banen kan leiden op een coachende manier.

Welke ervaring heb je nodig?

De functie werkvoorbereider is op een HBO werk- en denkniveau. Het is belangrijk dat je technisch inhoudelijk goed op de hoogte bent van de technische aspecten die horen bij het onderhoud aan machines en installaties. Toch hoef je niet alle technieken te kennen, je kunt vertrouwen op een goed team aan onderhoudsmonteurs. Een technische opleiding op HBO is daarom gewenst maar niet noodzakelijk. Technische bedrijfskunde of HBO werktuigbouwkunde zijn voor de werkgever interessante opleidingen maar andere HBO opleidingen op het gebied van management en aansturing kunnen ook passend zijn. Werkervaring in de aansturing van een technische dienst is vooral van belang. Deze ervaring is cruciaal voor deze functie. Verder is het belangrijk dat je net zoals je team flexibel bent ingesteld en goed kunt meedenken met monteurs en andere mensen die betrokken zijn bij de productie en onderhoud van de machines en installaties binnen het bedrijf.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar deze vacature open staat is een groot industrieel productiebedrijf waar grondstoffen worden gemaakt voor de chemische sector en ook voor de voedingsmiddelenindustrie. Het bedrijf heeft ruim 100 medewerkers in dienst. Een belangrijk onderdeel van het bedrijf is het machinepark. Daarvoor heeft het bedrijf onderhoudsmonteurs in dienst die in ploegen werken. Gezamenlijk wordt er voor gezorgd dat het productieproces in stand blijft.

Arbeidsvoorwaarden

Voor een werkvoorbereider industrieel onderhoud wordt een salaris geboden rond de 3500 bruto per maand. Dit is echter een richtlijn voor een fulltime dienstverband zonder toeslagen. Hou er rekening mee dat dit salaris dus ook hoger of iets lager kan worden afgestemd op basis van je ervaring. Er zit dus ruimte op de salarisrichtlijn. Je ontvangt een reiskostenvergoeding conform de bedrijfsregels op dit gebied. Verder krijg je binnen dit bedrijf de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen en door te groeien. Heb je hiervoor extra opleidingen nodig dan is dat geen probleem. De opleidingen worden betaald door het bedrijf.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature of heb je hier vragen over reageer dan via de knop vacatures in de menubalk. Dan kom je in een digitale omgeving waar je jouw cv kunt insturen en vragen over de vacature kunt stellen. Ook zie je dan meteen een overzicht aan vacatures die verder in Nederland open staan.