Vacature mig/mag lasser vanaf 4 augustus 2023 in Friesland

Heb je ervaring als lasser en ben je op zoek naar meer afwisseling in het laswerk? Neem dan even de tijd voor onderstaande vacature. Voor een staalconstructiebedrijf is Technicum op zoek naar een mig/mag lasser. Een lasser die goed in staat is om staalconstructies te samenstellen en af te lassen. Je krijgt je eigen werkplek en lastoestel ter beschikking. Uiteraard met afzuiging boven de werktafel. Verder krijg je de mogelijkheid om lascertificaten te behalen zodat jouw laswerk ook daadwerkelijk gecertificeerd is. Dat maakt jouw laskwaliteit nog beter inzichtelijk waardoor je een grote waarde hebt op de arbeidsmarkt. Je kunt jezelf bij dit bedrijf als lasser verder ontwikkelen ook wanneer je nog maar weinig ervaring hebt als mig/mag lasser.

Welke ervaring heb je nodig?

Ervaring als lasser van staalconstructies is gewenst maar geen harde eis. Het is wel belangrijk dat je ervaring hebt met het lassen van staal doormiddel van mig/mag lassen. Het mag-lassen wordt ook wel Co2 lassen genoemd dus als je ervaring hebt als Co2 lasser is dat ook goed. De plaatdiktes waar ze mee werken is minimaal 3 mm dik tot 10 mm. Dat betekent dat je ook af en toe meerdere snoeren over elkaar heen moet leggen om de V-naad helemaal op te vullen. Als je technische tekeningen kunt lezen is dat heel mooi maar het is niet noodzakelijk. Als technische tekeningen kunt lezen kun je wel meer allround worden ingezet en dat is een voordeel.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar je aan de slag kunt als mig/mag lasser is een bedrijf dat verschillende staalconstructies maakt. Deze worden van h-balken en u-profielen samengesteld. De staalconstructies zijn vervaardigd uit relatief dik staal en worden voor bedrijfspanden en loodsen gebouwd. Voor lassers zijn afzonderlijke werkplekken beschikbaar. Dat zorgt er voor dat je geen last hebt van het ligt dat van de andere lassers af komt. Het bedrijf werkt onder verschillende normen waardoor de laskwaliteit gegarandeerd is. De werkzaamheden vinden plaats op de productielocatie. Deze locatie is in de buurt van Leeuwarden maar kan ook goed bereikt worden via Dokkum of Franeker.

Arbeidsvoorwaarden

Een lasser in de staalconstructie verdient een salaris tussen de 2500 en 2800 euro bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband van 40 uur per week. Je krijgt daarnaast een contract voor bepaalde tijd. Dit contract wordt na verloop van deze periode omgezet in een rechtstreeks dienstverband bij het bedrijf waaruit een contract voor onbepaalde tijd voortvloeit. Je krijgt de mogelijkheid om kosteloos lascertificaten te behalen of je lascertificaten te laten doorstempelen. Daardoor blijven jouw lascertificaten altijd op datum en actueel. Je ontvangt een reiskostenvergoeding als je daadwerkelijk reiskosten hebt gemaakt met eigen vervoer.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature neem dan spoedig contact op via de knop vacatures Technicum in de menubalk.