Vacature lasser samensteller Friesland vanaf 22 januari 2023

Heb je ervaring in lassen en kun je op basis van tekeningen ook redelijk goed samenstellen? Dan is deze vacature geschikt voor jou. Bij een mooi bedrijf in de transporttechniek is deze vacature ontstaan omdat het steeds drukker wordt. Er wordt versterking gezocht in de vorm van een lasser die allround inzetbaar is. Je maakt dus je eigen frames voor transportmiddelen en last deze ook af. Zo kun je zelfstandig aan projecten werken. Dat geeft je veel verantwoordelijkheid maar natuurlijk ook een geweldig leuke uitdaging. Heb je interesse in deze afwisselende baan? Dan is het belangrijk om te weten dat er vooral met MIG/MAG gelast wordt en heel af en toe met TIG. Hieronder kun je lezen wat de bedoeling is van deze leuke vacature en welke ervaring nodig is.

Welke ervaring heb je nodig?

Het is belangrijk dat je goed kunt lassen. Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in het lassen van staal en kunt behoorlijk zelfstandig aan de slag met technische tekeningen. Een achtergrond in de staalconstructie of de machinebouw is een pré maar is niet noodzakelijk. Je hebt een flexibele instelling en kunt in meerdere posities zelfstandig lassen. Je bent trots op je werk en wil graag zichtwerk leveren. Daarnaast kun je ook redelijk goed constructiebankwerken, boren en slijpen. Je draait je hand nergens voor om en bent iemand met een goed technisch inzicht. Een rijbewijs is niet noodzakelijk maar kan wel handig zijn voor het geval je ook wel op locatie wil gaan werken. Dan kun je denken aan laswerk elders in Friesland om een carrosserie te repareren waaraan schade is ontstaan. Dit reparatiewerk wordt echter meestal op de bedrijfslocatie gedaan.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar je aan de slag kunt als samensteller lasser is een toonaangevende organisatie in de bouw van carrosserieën en transportmiddelen. Het bedrijf produceert deze in het noorden van Friesland op een moderne productielocatie. De locatie is boven Leeuwarden te vinden. Daar werken ongeveer 40 medewerkers waarvan de helft ongeveer aan de slag is als lasser. Jij kunt onderdeel vormen van dit team. Ervaren krachten werken samen met mensen die het vak nog moeten leren. Zo wordt kennis overgedragen en worden vakmensen opgeleid voor de toekomst.

Arbeidsvoorwaarden

Een ervaren samensteller lasser kan een salaris verdienen van 2500 euro bij een fulltime dienstverband. Hoe meer ervaring je hebt hoe hoger je salaris uiteindelijk zal zijn. Je kunt naar mate je meer ervaring hebt ook breder worden ingezet. Om je ervaring te vergroten kun je opleidingen en trainingen volgen. Daarbij kun je denken aan lasopleidingen maar ook aan een cursus technische tekeningen lezen. Deze worden allemaal voor je betaald. Daardoor kun je werken en leren zonder dat het jou iets gaat kosten. Je kunt verder een reiskostenvergoeding krijgen conform het bedrijfsregelement. De functie wordt aangeboden op basis van een contract voor bepaalde tijd. Daarna kun je overigens ook een contract voor onbepaalde tijd krijgen.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze baan solliciteer dan direct via de knop vacatures in de menubalk.