Vacature BBL onderhoudsmonteur in Bolsward vanaf 14 augustus 2023

Heb je altijd al onderhoudsmonteur willen worden en zou je hiervoor graag een leer-werktraject willen volgen? Dan is dit instroomtraject voor BBL onderhoudsmonteur interessant voor jou. Als BBL-er ga je een opleiding volgen in de mechatronica op mbo niveau. Deze opleiding wordt een dag of dagdeel in de week gegeven. De overige dagen werk je bij dit erkende leerbedrijf. Je leert machines onderhouden en storingen op te lossen. Dat geeft jou een mooie afwisselende functie. Je werkt samen met een ervaren onderhoudsmonteur die jou alle vakkennis bijbrengt.

Welke ervaring heb je nodig?

Voor een BBL traject heb je in feite geen ervaring nodig. Wel is het belangrijk dat je technisch inzicht hebt. Een technische VMBO opleiding of mbo opleiding is natuurlijk mooi maar als je deze opleidingsachtergrond niet hebt is dat geen probleem. Met een goede motivatie kom je namelijk ook heel ver. Een rijbewijs is wel nodig omdat je soms storingsdiensten moet draaien waardoor eigen vervoer noodzakelijk is. Met openbaar vervoer heb je namelijk niet altijd een goede aansluiting.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar deze vacature open staat is een groot industrieel bedrijf dat kleding wast voor laboratoriums en andere ruimten waar hygiëne heel belangrijk is. De machines die worden gebruikt voor het wassen en stomen van kleding zijn voorzien van computersystemen en verschillende mechanische en elektrotechnische componenten. Er werken operators aan deze machines. Tijdens het gebruik van de machines kunnen storingen en mankementen optreden. Deze worden opgelost door de onderhoudsmonteurs. Binnen het bedrijf werken vier monteurs waaronder een leidinggevende monteur. Er is ruimte voor een leerling monteur die de werkzaamheden van de ervaren monteurs meekrijgt.

Arbeidsvoorwaarden

Een leerling monteur voor het onderhoud aan machines krijgt een opleiding in BBL vorm aangeboden. Het zal hierbij gaan om de opleiding BBL mechatronica. Daarnaast krijg je een goed inwerktraject op de werkvloer waarin je meewerkt met de leidinggevende monteur. Je krijgt een BBL contract voor de duur van je opleiding. Daarnaast heb je de mogelijkheid om na afronding van je BBL contract in vaste dienst te treden van het bedrijf. Je ontvangt een salaris op basis van de cao waar het bedrijf onder valt. Dit salaris groeit mee naarmate je meer ervaring krijgt. Verder ontvang je toeslagen over je salaris als je in ploegen of verschoven diensten werkt. Als je gebruik maakt van je eigen auto krijg je daar reiskostenvergoeding voor.

Solliciteren

Heb je interesse in deze vacature? Neem dan snel contact op via de knop vacatures Technicum in de menubalk.