Vacature elektrotechnisch onderhoudsmonteur vanaf 7 augustus 2023

Heb je ervaring in de elektrotechniek en machinebouw? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging waarin je zowel elektrotechniek als machineonderhoud kunt combineren? Dan ben je aan het juiste adres. Voor een prachtig bedrijf in de industrie zijn wij op zoek naar een elektrotechnisch onderhoudsmonteur. Iemand die samen andere onderhoudsmonteurs er voor zorgt dat het machinepark van het bedrijf blijft draaien. Daarbij komen revisiewerkzaamheden aan de orde maar ook werkzaamheden op het gebied van storingen zoeken en repareren. Je kunt in dagdienst werken maar ook in ploegen. De keuze hiervoor ligt bij jou. Naast elektrotechnische werkzaamheden zal je in de praktijk ook te maken kunnen krijgen met mechanische werkzaamheden. Het bedrijf zoekt iemand die uiteindelijk vast in dienst wil treden met een contract voor onbepaalde tijd.

Welke ervaring heb je nodig?

Je hebt voor deze elektrotechnische functie ervaring nodig in de elektrotechniek. Het bedrijf werk niet veel met sterkstroom maar meer met zwakstroom en schakelkasten. Als je op dit gebied een goede basis hebt van 2 jaar of meer dan kun je voor deze functie in aanmerking komen. Je kunt deze ervaring ook aantonen met een niveau 2 opleiding elektrotechniek of mechatronica. Ook een opleiding in de werktuigbouwkunde of metaaltechniek kan zolang je maar aanvullende opleidingen hebt gevolgd op het gebied van elektrisch schakelen of vergelijkbaar. Hoe meer ervaring je hebt hoe beter het is maar er is uiteraard ook ruimte om te leren. Je hoeft niet alles te kunnen. Aankomende elektromonteurs kunnen ook reageren en zullen een maatwerk inwerkprogramma krijgen.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar je aan de slag kunt is actief in de procesindustrie. Er worden verschillende producten bewerkt tot eindresultaat. De werkzaamheden die binnen het bedrijf worden uitgevoerd verschillen van productiewerkzaamheden tot onderhoudswerkzaamheden in de technische dienst. De technische dienst bevat niet alleen elektrotechnische onderhoudsmonteurs maar ook mechanische monteurs. Er zijn ook monteurs werkzaam in een functie als allround monteur oftewel monteur mechantronica. Bovendien zijn er in de technische dienst ook monteurs actief die wat meer verstand hebben van PLC en SCADA. Dat zijn mensen die wat softwarekennis hebben. Dit bedrijf werkt op een informele manier. Monteurs en overig personeel communiceren op gelijkwaardig niveau en zorgen er samen voor dat het bedrijf goed gaat draaien. Het bedrijf is gevestigd in de buurt van Sneek maar kan ook prima vanuit Heerenveen en Leeuwarden worden bereikt met de auto.

Arbeidsvoorwaarden

Je kunt bij dit bedrijf als elektrotechnisch onderhoudsmonteur aan de slag. Dit is natuurlijk een startpositie waarbij je de mogelijkheid hebt om door te groeien naar een bredere functie of een functie met meer verdieping in bijvoorbeeld de PLC en SCADA software. Je kunt een salaris verdienen rond de 2600 tot 3000 euro bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Hoe meer ervaring je opdoet hoe meer je salaris zal groeien. Je krijgt een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband oftewel een contract voor onbepaalde tijd. Tot slot krijg je ook reiskostenvergoeding van je werkgever.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze functie neem dan spoedig contact met Technicum via de knop vacatures Technicum in de menubalk.