Vacature mechanisch onderhoudsmonteur Friesland vanaf 13 juni 2023

Heb jij ervaring als sleutelaar en wil je graag aan de slag in het onderhoud van machines en apparaten. Wil jij graag een volgende stap maken en niet alleen machines in elkaar zetten maar ook storingen oplossen zodat het productieproces van bedrijven weer optimaal kan draaien? Lees dan snel verder. Technicum is namelijk op zoek naar mensen die onderhoudsmonteur willen worden. Hiervoor heb je een basiskennis nodig als sleutelaar. Hoe meer je weet van de mechanische techniek hoe beter het is maar je krijgt ook alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Heb je interesse in een opleiding op mechatronisch gebied of wil je graag jezelf verder specialiseren? Dan is deze kans voor jouw een ideale mogelijkheid om door te groeien. Het bedrijf is gericht op het produceren van voedingsmiddelen en heeft een prachtig machinepark. Dit machinepark is voor een groot deel computergestuurd en voorzien van optimale techniek. Daardoor heb je de mogelijkheid om naast mechanische techniek ook elektrotechniek en plc techniek te leren.

Welke ervaring heb je nodig?

Je hebt ervaring nodig als sleutelaar. Je moet in de basis weten hoe machines werken. Kortom hoe tandwielkasten er uit zien, aandrijfriemen werken, en elektromotoren worden gebruikt. Daarnaast is een mbo opleiding op het gebied van de werktuigbouwkunde, mechatronica of motorvoertuigentechniek gewenst. Hoe meer ervaring je hebt hoe meer verantwoordelijkheid je kunt krijgen in het bedrijf. Je krijgt te maken met dagdienst maar ook wel met ploegendienst. In deze functie zal je voornamelijk in de twee ploegen worden ingezet maar vijf ploegen zijn ook mogelijk. Een rijbewijs is vooral handig als je wat verder bij het bedrijf uit de buurt woont.

Over het bedrijf

Het bedrijf is gevestigd in de omgeving van Sneek maar is ook goed te bereiken vanuit Heerenveen, Leeuwarden, Bolsward, Franeker en Harlingen. Het bedrijft maakt producten voor de voedingsmiddelenbranche. Het gaat hierbij om producten voor supermarkten. Deze moeten aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Het bedrijf heeft ongeveer 100 werknemers in dienst en een technische dienst die bestaat uit ongeveer 6 personeelsleden. Af en toe werken er namelijk ook inleenkrachten bij het bedrijf tijdens revisieperiodes. Voor deze functie is echter iemand nodig die voor langere tijd bij het bedrijf zou willen werken.

Arbeidsvoorwaarden

Je kunt een salaris verdienen rond de 2700 euro bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. Dit salaris kan hoger worden wanneer je naast mechanische montage ook elektrotechnische montage en plc techniek kan uitvoeren. Dit kan uiteraard geleerd worden doormiddel van opleidingen en trainingen die voor je worden betaald door het bedrijf. Je kunt binnen dit bedrijf doorgroeien naar een allround monteursfunctie of zelfs naar de functie van plc programmeur. Je krijgt een reiskostenvergoeding en daarnaast krijg je een contract voor bepaalde tijd met de mogelijkheid om vast in dienst te treden met een contract voor onbepaalde tijd.

Solliciteren?

Heb je interesse gekregen in deze vacature? Neem dan snel contact op via de knop vacatures in de menubalk.