Vacature allround onderhoudsmonteur Harlingen vanaf 1 augustus 2023

Ben jij een ervaren onderhoudsmonteur en ben je met name gericht op grote machines? Dan is deze functie passend voor jou. Voor een prachtig bedrijf dat bouwmaterialen produceert zijn wij op zoek naar een allround monteur die de machines repareert en reviseert zodat het productieproces doorgaat en de hoogste kwaliteit wordt geleverd. Als allround onderhoudsmonteur ben je niet alleen bezig met installeren maar ook met monteren en demonteren op het gebied van elektrotechniek, hydrauliek en mechaniek. Je verhelpt technische storingen en zorgt er voor dat de machine of installatie zo kort mogelijk stil staat. Er wordt ook preventief onderhoud uitgevoerd. Er wordt naar je geluisterd als monteur, signaleer je tekortkomingen of problemen dan kun je daarvoor ook verbetervoorstellen doen. Je werkt hierbij samen met andere monteurs onder leiding van een Meewerkend Voorman.

Welke ervaring heb je nodig?

De werkzaamheden van een allround monteur zijn divers waardoor het belangrijk is dat je een flexibele houding hebt ten opzichte van de werkzaamheden maar ook ten opzichte van de werktijden. De volgende aspecten zijn nodig voor deze functie:

– een afgeronde VMBO diploma in de richting van mechanische techniek;
– technische kennis. Hierbij kun je denken aan kennis van elektrotechniek, hydrauliek en mechaniek.
– ervaring met het lezen van technische tekeningen en schema’s;
– woonachtig in de omgeving van Harlingen (bij storingen aanwezig zijn binnen 30 minuten);
– bereidheid om storingsdiensten te draaien.

Een goede allround monteur is initiatiefrijk en denkt in oplossingen. Is dit op jou van toepassing dan zit je goed. Ook als je niet aan alle bovenstaande punten voldoet.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar deze vacature open staat is een grote organisatie die bouwmaterialen produceert. Dit gebeurd tijdens omvangrijke industriële processen met enorme machines. Het bedrijf is een familiebedrijf met meer dan 370 werknemers in dienst die opgedeeld zijn in drie verschillende divisies. Het bedrijf maakt haar producten voor verschillende bouwondernemingen maar ook voor bedrijven in het grondverzet en civiele techniek. Het bedrijf is aan het water gelegen waardoor grote hoeveelheden materiaal op schepen kan worden geplaatst. Deze schepen zorgen ook voor de aanvoer van nieuwe grondstoffen. Binnen het bedrijf heerst een informele werksfeer en worden korte lijnen in de communicatie gehanteerd. Het bedrijf is gevestigd in de omgeving Franeker en Harlingen.

Arbeidsvoorwaarden

Als allround monteur heb je een afwisselende en uitdagende functie binnen een prachtige organisatie in een dynamische sector. Je ontvangt als allround monteur een passend salaris conform de cao van het bedrijf. Verder krijg je:

  • een fulltime dienstverband van 40 uur per week;
  • een bepaalde tijd contract met uitzicht op een vast dienstverband;
  • reiskostenvergoeding;
  • de mogelijkheid om opleidingen en trainingen te volgen.

Solliciteren?

Solliciteren? Heb je interesse in deze functie? Reageer dan snel via de knop vacatures Technicum en ga aan de slag als allround monteur bij een prachtig technisch bedrijf.