Vacature allround storingsmonteur en onderhoudsmonteur vanaf 30 juni 2023

Ben jij een echte aanpakker en heb je technisch inzicht? Verdiep jij je graag in de verschillende machines die er binnen een bedrijf te vinden zijn? Dan ben jij de allround monteur die wij zoeken! Voor een gespecialiseerd technisch bedrijf gevestigd in Drachten zijn wij op zoek naar een allround monteur die zich bezig wil houden met het optimaliseren en verbeteren van het proces. Iemand die zowel mechanisch onderhoud kan uitvoeren als elektrotechnisch onderhoud. Het ene moment is er een storing die opgelost moet worden in de besturing, het volgende moment voer je preventief onderhoud uit aan een onderdeel van de productielijn.

Welke ervaring heb je nodig?

Wij zijn op zoek naar iemand die het bezit is van een MBO niveau 3 diploma in de richting van Mechatronica, Elektrotechniek en/of Werktuigbouwkunde. Daarnaast zijn ook de volgende aspecten van belang:

 • kennis van automatisering en besturingstechniek of bereid is dit te leren;
 • ervaring in een productieomgeving is een pre;
 • een service gerichte houding heeft daarin resultaat gericht te werk kan gaan;
 • sterk is in het maken van een probleemanalyse;
 • plezier haalt uit het optimaliseren van de productielijnen;
 • bereid is om in 2 ploegen te werken.

Over het bedrijf

Je komt te werken binnen een bedrijf dat zich bezig houdt met de productie van hoefijzers. Je kunt hierbij denken aan de hoefijzers zelf, maar ook de noodzakelijke hoefnagels en gereedschappen worden hier geproduceerd. Het is een internationaal bedrijf, gevestigd in 16 landen en daarmee maak je onderdeel uit van een groot bedrijf. Dat betekent niet dat je hier maar een nummer zult zijn, je bent een belangrijk onderdeel binnen het bedrijf en ze streven naar een informele en familiaire sfeer.

Arbeidsvoorwaarden

Jou salaris wordt gebaseerd op de zwaarte van de functie, je ervaring en opleidingsniveau. Groei is belangrijk, ontwikkeling komt zowel onze producten als jouw carrière ten goede. Daarom investeren wij graag in relevante opleidingen en trainingen binnen jouw vakgebied.

 • Een fulltime contract met de mogelijkheid om door te groeien naar vast dienstverband, bij ons of de opdrachtgever in kwestie.
 • De kans om te werken met een divers machinepark in een uitdagende werkomgeving.
 • Salaris wordt gebaseerd op de zwaarte van de functie, in combinatie met ervaring en opleiding met daar bovenop de ploegentoeslag.
 • Reiskostenregeling.
 • Mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling, zoals trainingen en opleidingen, gefinancierd door Technicum.

Solliciteren

Heb je interesse in deze vacature? Of ben je benieuwd of deze vacature iets voor jou is? Neem dan contact op met Technicum via de knop vacatures in de menubalk.