Vacature leerling installatiemonteur vanaf 1 augustus 2023

Wanneer je op zoek bent naar een gevarieerde baan in de techniek, dan hebben we een interessante vacature voor je! We zijn op zoek naar gemotiveerde installatiemonteurs voor verschillende opdrachtgevers bij Technicum. Als installatiemonteur speel je een belangrijke rol in het vernieuwen van energiesystemen, zoals warmtepompinstallaties en andere installatievoorzieningen, om de CO2-uitstoot aanzienlijk te verminderen en zo bij te dragen aan een schonere wereld voor de huidige en toekomstige generaties.

Welke ervaring heb je nodig?

Ervaring in de installatietechniek is gewenst. Dit kan vanuit een opleiding zijn op mbo niveau maar ook vanuit werkervaring. Voor deze opleiding is minimaal 2 jaar werkervaring in de installatietechniek gewenst. Hoe meer ervaring je hebt hoe breder je kan worden ingezet. Deze functie is met name geschikt voor mensen die van afwisseling houden. Mensen die op verschillende projecten willen werken en een leergierige werkhouding hebben. Omdat je op verschillende locaties werkt is een rijbewijs van groot belang. Tot slot hecht Technicum veel waarde aan veiligheid. Daarom is het bezit van een VCA een belangrijk onderdeel van de wervingsprocedure. Als je dit certificaat niet bezit kun je deze via Technicum behalen.

Over het bedrijf

Bij Technicum werken we samen met diverse opdrachtgevers die continu op zoek zijn naar nieuwe installatiekrachten. Je kunt aan de slag met interessante projecten variërend van overheidsinstellingen tot luxewoningen met domotica en duurzame technieken. Deze projecten kunnen zich afspelen in de woningbouw, industrie, renovatie of utiliteitsbouw, waardoor het werk zeer gevarieerd is. Je zult werken in teams met verschillende monteurs, dus het is belangrijk dat je goed kunt samenwerken en communiceren. Deze teams worden samengesteld op basis van ervaring en vaardigheden. De werkzaamheden vinden plaats in en rond Leeuwarden, en zijn ook goed bereikbaar vanuit Sneek, Drachten, Dokkum en Heerenveen.

Arbeidsvoorwaarden

De volgende arbeidsvoorwaarden zijn op deze functie van toepassing:

  • Een brutosalaris tussen de €2200 en €2800, afhankelijk van jouw ervaring en zelfstandigheid.
  • Wekelijkse uitbetaling van je loon, zodat je altijd precies weet waar je aan toe bent.
  • Reiskostenvergoeding van €0,21 per kilometer.
  • Een volledig pakket met Persoonlijke Beschermingsmiddelen (PBM’s) en een Technicum outfit, inclusief alle benodigde gereedschappen.
  • Volledig vergoede opleidingen en cursussen om jezelf verder te ontwikkelen.
  • Mogelijkheid tot het volgen van een BBL-opleiding (4 dagen werken, 1 dag school).
  • Een tijdelijk dienstverband met uitzicht op een vaste aanstelling bij goed functioneren.

Solliciteren?

Wil je meer informatie of een kennismakingsgesprek aangaan? Aarzel dan niet en neem contact op met Technicum via de knop vacatures Technicum.