Vacature technisch medewerker Noord Friesland vanaf 1 augustus 2023

Heb je wat technische kennis opgebouwd en wil je graag met je handen werken? Dan is deze vacature interessant voor jou. Voor een groot productiebedrijf in het noorden van Friesland zijn we op zoek naar mensen die aan de slag willen met het onderhoud en de reparatie van machines en daarnaast willen werken in het op gang houden van het productieproces. Je kunt als technisch medewerker doorstromen naar een functie als technisch operator maar ook naar een functie als monteur technische dienst. Dat maakt deze functie veelzijdig. Heb jij behoefte aan een nieuwe stap je loopbaan? Neem dan contact op en hoor bij Technicum wat jouw mogelijkheden zijn.

Welke ervaring heb je nodig?

Ervaring in een technische functie is gewenst. Mocht je een klein beetje ervaring hebben opgebouwd in de techniek dan is dat voldoende om binnen dit bedrijf verder uit te bouwen. Je kunt in deze organisatie jezelf namelijk verder ontwikkelen. Ook als je wat ervaring hebt opgebouwd op een opleiding is deze kennis belangrijk voor je ontwikkeling in deze functie. Een rijbewijs is zeer gewenst omdat je in deze functie ook te maken gaat krijgen met ploegen. Daardoor kun je niet altijd gebruik maken van een bus. Een rijbewijs is gunstig vanwege de wisselende ploegen. Daar staat overigens wel een mooie ploegentoeslag tegenover. Daar kun je wel een auto van betalen.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar deze vacature open staat is een groot bedrijf in de voedingsmiddelenindustrie. Het is gevestigd boven Leeuwarden maar is ook goed te bereiken vanuit Franeker, Harlingen en Dokkum. Binnen dit bedrijf zijn operators, procesoperators, productiekrachten, procesengineers en medewerkers technische dienst werkzaam. Het bedrijf is voortdurend op zoek naar nieuwe krachten die een technisch inzicht hebben en zichzelf graag verder willen ontwikkelen. Binnen het bedrijf kun je ook opleidingen en trainingen volgen. Daarnaast kun je door ervaren collega’s worden ingewerkt. Ervaren collega’s zijn er genoeg en de sfeer binnen het bedrijf is heel prettig. Daardoor krijg je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen zodat je in het team steeds meer verantwoordelijkheid gaat dragen.

Arbeidsvoorwaarden

Je krijgt als technisch medewerker een salaris vanaf 2400 euro bruto per maand. Dit is echter een startsalaris. Naar mate je meer ervaring opbouwt gaat ook je salaris verder omhoog. Bovendien krijg je een ploegentoeslag. Verder krijg je de mogelijkheid om gratis opleidingen en trainingen te volgen. Daardoor wordt je steeds beter in je werk. Je ontvangt een contract voor bepaalde tijd. Ook heb je de mogelijkheid om na een bepaalde tijd periode vast in dienst te treden bij het bedrijf. Als je gebruik maakt van eigen vervoer ga je ook reiskosten ontvangen.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature dan kun je contact opnemen met Technicum via de knop vacatures Technicum in de menubalk.