Vacature planner/ medewerker bedrijfsbureau Noord Friesland vanaf 10 februari 2023

Ben jij een duizendpoot? Kan je goed plannen? Lees dan snel verder. Een vooraanstaand bedrijf in de luchtbehandelingstechniek is op zoek naar een medewerker bedrijfsbureau die ook de planning doet. Je verzorgt de planning van de afdeling service & onderhoud en hebt vanwege de planning nauw contact met je collega’s van het bedrijfsbureau. Verandert er iets in de planning, dan stuur jij bij en zorg je voor een nieuwe planning. Naast dat je verantwoordelijk bent voor de planning, verzorg je ook een stuk werkvoorbereiding. Je zal het aanspreekpunt zijn voor klanten, zij kunnen bij jou terecht met hun vragen over de productie en planning. Ook heb je contact met de toeleveranciers, wat betreft de levertijden, geplaatste bestellingen en prijs afspraken maken.

Welke ervaring heb je nodig?

Als planner en medewerker bedrijfsbureau heb je een opleiding in de richting bedrijfskunde, werktuigbouwkunde of een vergelijkbare opleiding gevolgd op MBO- of HBO niveau. Of heb je werkervaring als planner – medewerker bedrijfsbureau. Daarnaast heb je kennis van productieprocessen en/of een serviceafdeling. Verder is het mooi meegenomen wanneer je ervaring hebt met het ERP pakket Ridder, want hier werkt het bedrijf ook mee. Naast deze kennis en ervaring is het van belang dat je beschikt over de volgende vaardigheden;

  • Je bent geordend;
  • Je kan zelfstandig werken, maar ook in teamverband;
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden;

Over het bedrijf

Je gaat werken als planner – medewerker bedrijfsbureau voor een specialist in industriële luchtbehandelingstechniek. Naast dit product worden er nog andere installaties geproduceerd zoals; bewerkingstafels, schuurtafels, ventilatoren, persen, transportkettingen en- schroeven, scheidingsinstallaties en meer. Dit wordt geproduceerd voor de volgende branches agrarische, metaal-, papier, afvalverwerkings- en houtbewerkingsindustrie. Het bedrijf waarvoor je gaat werken is gevestigd in het Noorden van Friesland en goed te bereiken vanuit Leeuwarden, Drachten en Heerenveen en alle plaatsen daaromheen.

Arbeidsvoorwaarden

Wanneer je gaat werken als planner / medewerker bedrijfsbureau op fulltime basis, verdien je een salaris vanaf 2500 euro tot 3000 euro bruto per maand. Het salaris is afhankelijk van de ervaring die je meeneemt. Naast je salaris ontvang je een reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer woon- werkverkeer. Als je aan de slag gaat via Technicum is het ook mogelijk om cursussen en trainingen te volgen. Deze worden vergoed voor je. Dit is voor jou een mogelijkheid om je zelf verder te ontwikkelen. In eerste instantie krijg je een contract via Technicum voor bepaalde tijd, naar verloop van tijd is het mogelijk dat je wordt overgenomen door het bedrijf.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature? Dan kun je reageren via de knop vacatures Technicum in de menubalk.