Vacature logistiek medewerker noord Friesland vanaf 30 november 2022

Heb je ervaring als logistiek medewerker en ben je op zoek naar een andere baan? Dan kun je nu de overstap maken naar een logistieke functie bij een leuk metaalbedrijf. Bij dit bedrijf krijg je een allround functie in de logistiek. Je kunt op de heftruck rijden maar je gaat ook in het magazijn aan de slag. Je gaat vrachtwagens uitladen en voorraden bijhouden. Het is wel een fysiek zware functie want je zal af en toe ook metalen platen, kokers en profielstaal op pallets moeten leggen. Voor iemand die graag fysiek bezig is en graag wil bewegen is deze functie ideaal. Als je goed let op je tilhouding kun je in deze functie fysiek sterker worden en in een betere conditie terechtkomen. Ga je de uitdaging aan? Lees dan snel verder.

Welke ervaring heb je nodig?

Een heftruckcertificaat is vereist en 1 jaar of meer werkervaring in de logistiek is ook gewenst. Hoe meer ervaring je hebt hoe beter. Toch is vooral motivatie van groot belang. Je moet in staat zijn om fysiek zwaar werk te doen, waaronder tillen van platen en andere metaalproducten. Verder is het belangrijk dat je goed kunt samenwerken in een team want de logistieke afdeling bestaat uit een team van drie personen. Een rijbewijs heb je niet nodig voor deze functie. VCA is wel een pré in verband met veilig werken.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar versterking wordt gezocht voor de logistieke afdeling is een metaalbedrijf in het noorden van Friesland. Het bedrijf is goed bereikbaar vanuit Dokkum, Leeuwarden, Hallum, Drachten en Franeker. Binnen het bedrijf heeft de logistieke afdeling een belangrijke functie voor het bevoorraden van afdelingen maar ook voor het transporteren van producten die reeds gemaakt zijn. Het bedrijf maakt producten voor diverse klanten in de omgeving maar ook in de rest van Nederland en zelfs het buitenland. Als logistieke medewerker lever je een belangrijke bijdrage aan het op orde houden van het magazijn en het tijdig voorzien van materialen voor je collega’s op de werkvloer. Zo ben je een belangrijke persoon in het bedrijf die met bijna iedereen op de werkvloer contact heeft.

Arbeidsvoorwaarden

Als logistieke medewerker heb een salaris rond de 2500 euro bruto per maand bij een fulltime dienstverband. De hoogte van je salaris is afhankelijk van je werkervaring en je opleidingen. Tijdens je werk kun je ook nog je heftruckcertificaat herhalen en andere opleidingen en trainingen volgen zodat je nog veiliger en effectiever kunt werken. Deze trainingen en certificaten worden voor je betaald. Daarnaast kun je ook een reiskostenvergoeding ontvangen als je met eigen vervoer naar je werk gaat rijden. Je krijgt een contract voor bepaalde tijd maar hebt ook uitzicht op een vast dienstverband.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze logistieke vacature? Reageer dan snel via de knop vacatures Technicum of stuur een reactie in via het formulier op de website.