Vacature technisch logistiek medewerker vanaf 2021

Heb je ervaring in de logistiek en ben je ook technisch? Dan is de functie technisch logistiek medewerker geschikt voor jou. Voor een groot technisch bedrijf in het noorden van Friesland zijn wij op zoek naar iemand die heftruck kan rijden en goed op de hoogte is van het logistieke proces in een bedrijf. Daarnaast is het ook belangrijk dat je bereid om eenvoudig technisch werk uit te voeren als monteur van machine-onderdelen en constructies. De functie is breed en divers waardoor geen dag hetzelfde is.

Welke ervaring heb je nodig?

Ervaring in de techniek en logistiek is vereist. Een jaar of 2 ervaring in de techniek en logistiek is voldoende om in aanmerking te komen voor deze vacature. Verder is een heftruckcertificaat noodzakelijk omdat je regelmatig op een heftruck zult rijden. Het bedrijf stelt verder geen hoge eisen aan opleiding. Een mbo opleiding op niveau 1 of 2 is voldoende. Verder is eigen vervoer wenselijk maar niet noodzakelijk als je ook met openbaar vervoer of op de fiets richting het bedrijf kunt komen.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar je als technisch logistiek medewerker aan de slag kunt is gevestigd in het noorden van Friesland en heeft meer dan 50 werknemers in dienst. Het bedrijf heeft verschillende technische afdelingen waaronder een constructieafdeling en montageafdeling. De logistiek binnen het bedrijf is een belangrijke afdeling omdat van daaruit de verschillende andere afdelingen worden bevoorraad. Het bedrijf hecht een grote waarde aan veiligheid en netheid.

Arbeidsvoorwaarden

Als technisch logistiek medewerker verdien je een salaris van rond de 2300 euro bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. Dit salaris is hoger naarmate je meer ervaring hebt in de techniek en logistiek. Binnen het bedrijf kun je jezelf verder specialiseren. Vooral als je een technische functie wil vervullen zijn er binnen het bedrijf verschillende mogelijkheden om door te groeien. Het bedrijf heeft namelijk naast een technisch logistieke functie ook verschillende andere vacatures open staan.

Solliciteren?

Als je in aanmerking wilt komen voor deze vacature kun je reageren via de knop vacatures die je aantreft in de menubalk.