Vacature logistiek medewerker Friesland vanaf 15 oktober 2021

Ben jij een logistiek wonder met een passie voor de techniek? Dan leiden onze wegen naar jou! Wij zijn namelijk op zoek naar iemand die één is met zijn heftruck en zich thuis voelt op de logistieke afdeling van een groot metaalbedrijf in Friesland. Daarnaast ben je ook bereid om af en toe je heftruck te parkeren en vervolgens eenvoudig technisch werk te verrichten als monteur van machineonderdelen en constructies. Dat maakt deze functie breed en divers waardoor geen dag hetzelfde is.

Wie ben je?

Je voelt je thuis op de heftruck en hebt om en nabij de 2 jaar ervaring in de techniek en logistiek. Je kunt hierbij ook denken aan ervaring als bijvoorbeeld magazijnmedewerker. Verder is het noodzakelijk dat je in bezit bent van een geldig heftruckcertificaat omdat je regelmatig op een heftruck zult rijden. Beschik je daarnaast minimaal over een MBO 1 of 2 opleiding dan ben jij de kandidaat die we zoeken! Eigen vervoer is wenselijk, maar zeker niet noodzakelijk omdat je deze plaats ook gemakkelijk met het openbaar vervoer kunt bereiken.

Over het bedrijf

Dit grote metaalbedrijf waar jij als logistiek medewerker aan de slag kunt is gevestigd rondom Leeuwarden, in het noorden van Friesland. Het is een bedrijf met diverse technische afdelingen waaronder een constructieafdeling en montageafdeling. Het heeft +/- 50 werknemers in dienst waarmee de logistieke afdeling een belangrijk onderdeel is omdat vanuit daar de verschillende afdelingen worden bevoorraad. Hier staat veiligheid en netheid hoog in het vaandel.

Wat bieden wij jou?

Een startsalaris rond 2300,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband, waar nog een reiskostenvergoeding van 0,19 cent per kilometer bovenop komt. Dit salaris groeit met jou mee aan de hand van de kennis en ervaring die je opdoet binnen dit bedrijf. Het is zelfs mogelijk om binnen het bedrijf door te groeien naar een technische functie en je verder te specialiseren wanneer je hiervoor open staat. Zo kun je ook in aanmerking komen op een vaste aanstelling binnen dit bedrijf.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature reageer dan snel via de knop vacatures in de menubalk.