Vacature technisch productiemedewerker Noord Friesland vanaf 12 juli 2023

Heb je ervaring in productiewerk en ben je toe aan techniek? Wil je wel eens wat meer doen met je handen dan alleen knoppen van een machine indrukken? Dan nodigen we je van harte uit om aan de slag te gaan als technisch productiemedewerker. Als productiemedewerker heb je ervaring met productieprocessen. Bij dit bedrijf leer je ook daadwerkelijk technische processen. Hierbij kun je denken aan het werken aan het onderhoud en de reparatie van productiemachines. Het ombouwen van machines en wijzigingen aanbrengen in de besturing. Een uitdagende functie. Als technisch productiemedewerker ben je ondersteunend aan de technische dienst. Dat is een prachtige en vooral ook een hele belangrijke rol. Je werkt in teamverband en zorgt er gezamenlijk voor dat de productiemachines datgene doen wat ze moeten doen.

Welke ervaring heb je nodig?

Ervaring in een productieomgeving van groot belang maar ook een starter is van harte welkom om te solliciteren. Je kunt met machines werken en bent op de hoogte van veiligheidsinstructies. Je kunt ook goed samenwerken met collega’s en hebt een technisch inzicht. Dit technisch inzicht wil je gebruiken om succesvol aan de slag te gaan met je eigen loopbaan. Je bent iemand die van aanpakken weet en zelfstandig keuzes kan maken. Daarnaast ben je ook flexibel ingesteld en ben je bereid om in 3 of 5 ploegen te werken. Natuurlijk krijg je daarvoor wel een toeslag op je salaris.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar je aan de slag kunt is actief in de voedingsmiddelenindustrie. Het bedrijf maakt diverse producten uit deeg. Daarvoor worden hele moderne machines en robots gebruikt. Er werken binnen het bedrijf productiemedewerkers, operators en technische personeelsleden. Daarbij werken ook softwarespecialisten. Binnen het bedrijf zijn er veel doorgroeimogelijkheden in diverse technische functies en productiefuncties. Het productieproces is modern en continue. Dat zorgt er voor dat er voor het onderhoud van de machines specialisten worden ingezet die er voor zorgen dat het bedrijf altijd door kan draaien. Het bedrijf is gevestigd boven Leeuwarden en is goed te bereiken vanuit Franeker, Dokkum en alle dropen rondom deze plaatsen.

Arbeidsvoorwaarden

Je kunt als technisch medewerker een salaris verdienen rond de 2500 euro bruto per maand. Dit is voor een fulltime dienstverband en de ploegentoeslagen komen daar overheen. Als je deze toeslagen er bij op telt kom je al snel op een 3000 euro salaris bruto per maand. Dat is een hele som geld maar er is nog veel meer wat je kunt ontvangen. Zo kun je ook opleidingen en trainingen volgen binnen het bedrijf. Deze opleidingen en trainingen worden voor je betaald. Verder krijgt je een contract voor bepaalde tijd. Als deze contractfase voorbij is kun je in aanmerking komen voor een vast dienstverband. Je ontvangt een reiskostenvergoeding conform het bedrijfsregelement.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature? Reageer dan snel via de knop vacatures Technicum.