Vacature technisch productiemedewerker vanaf 5 juli 2023

Ben je een productiemedewerker en wil je wel eens wat anders? Ben je handig en zou je graag ook je technisch inzicht willen gebruiken? Dan is de vacature technisch productiemedewerker interessant voor jou. Technicum zoekt voor een aantal technische productiebedrijven medewerkers die aan de slag willen in het assembleren en opbouwen van technische componenten. Het gaat hierbij om werkzaamheden in de machinebouw of staalconstructie. Aan de hand van technische tekeningen zoek je materialen en onderdelen bij elkaar en stel je een constructie samen. Dit doe je zelfstandig maar ook samen met collega’s. Doelstelling is dat de constructie conform de wensen van de klant tot stand komt. Je kunt jezelf tijdens het werk verder ontwikkelen tot vakkracht. Hiervoor kun je leren werken met specifieke machines en verbindingstechnieken.

Welke ervaring heb je nodig?

Ervaring in een productieomgeving is gewenst. Je kunt goed geconcentreerd werken aan een eigen product en bent niet snel afgeleid door wat er om je heen gebeurd. Daarnaast ben je iemand die altijd op tijd is en gemotiveerd is om het werk samen met collega’s uit te voeren. Je bent een werknemer die leergierig is en die zichzelf graag verder wil ontwikkelen. Een opleiding in de techniek op niveau 2 is natuurlijk heel wenselijk maar het is geen harde eis dat je over een specifieke opleiding beschikt in de techniek. Je bent een werknemer die heel bewust omgaat met veiligheid en je nauwkeurig houdt aan veiligheidsinstructies. Daarnaast ben je bereid om ook opleidingen en trainingen te volgen zodat je steeds beter wordt in je werk. Verder kun je ook af en toe werken in ploegen. Een rijbewijs en auto is dan wel een belangrijke vereiste.

Over het bedrijf

De organisaties waar Technicum personeel voor zoekt zijn gevestigd op verschillende locaties in Friesland. Zo is er altijd wel een vestiging bij jou in de buurt waar je aan de slag kunt als technische productiemedewerker. Je kunt hierbij denken aan bedrijven in de productie van machines voor ventilatie en filter- en afzuigtechniek. Ook voor de bouw en onderhoud van agrarische machines worden montagemedewerkers gezocht voor de productie. Tot slot worden ook montagekrachten gezocht in de metaaltechniek voor het samenstellen van frames. De bedrijven zijn gevestigd in verschillende grote plaatsen. Hierbij kun je denken aan Leeuwarden, Drachten, Heerenveen, Sneek en Dokkum.

Arbeidsvoorwaarden

Je kunt als productiekracht in de techniek een salaris verdienen tussen de 2300 en 2600 euro bruto per maand als je fulltime aan de slag gaat. Een fulltime dienstverband is 40 uur of 38 uur per week. Je krijgt een contract voor bepaalde tijd. Dit contract kan worden omgezet in een contract voor onbepaalde tijd bij goed functioneren. Verder kun je opleidingen en trainingen volgen. Je krijgt bedrijfskleding ter beschikking. Daarnaast krijg je ook reiskostenvergoeding.

Solliciteren

Heb je interesse in deze vacature? Neem dan snel contact op via de knop vacatures Technicum in de menubalk.