Vacature productiemedewerker Friesland vanaf 24 januari 2023

Heb je ervaring als productiemedewerker en wil je graag een vak leren. Heb je nog geen of weinig diploma’s en wil je jezelf toch ontwikkelen? Dan is de functie productiemedewerker in de metaal geschikt voor jou. Bij een leuk bedrijf in de metaaltechniek kun je aan de slag in de productie van machines en onderdelen van machines. Hierbij maak je gebruik van technische tekeningen die van te voren goed aan je worden uitgelegd. Je leert op basis van deze tekeningen onderdelen bijelkaar zoeken om vervolgens de machines op te bouwen. Dit doe je samen met je collega’s zodat je altijd iemand in de buurt hebt waar je vragen aan kunt stellen. Het werk is voor langere tijd zodat je kunt doorgroeien en steeds meer zelfstandigheid kunt krijgen in de functie.

Welke ervaring heb je nodig?

Technisch inzicht is het belangrijkste in deze vacature. Je moet interesse hebben in de techniek en geen problemen hebben met productiematig werk. Je krijgt namelijk in eerste instantie te maken met grotere series van dezelfde producten zodat je ervaring kan opbouwen. Na deze inwerkperiode kun je doorgroeien. Daarom is het belangrijk dat je jezelf wilt ontwikkelen en meer ervaring wilt opdoen. Een opleiding op mbo niveau 1 of 2 is gewenst maar geen eis. Daarnaast is ook een rijbewijs gewenst voor het geval je verder uit de buurt woont van Leeuwarden.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar je aan de slag kunt als productiemedewerker is gevestigd in de buurt van Leeuwarden. Het bedrijf is actief in de metaalproductie en levert machines en onderdelen van machines aan verschillende klanten in Friesland, Nederland maar ook internationaal. De producten verschillen maar de kwaliteit is hoogwaardig. Naast het assembleren wordt binnen het bedrijf ook gelast en zijn er ook machines aanwezig die worden gebruikt voor constructiebankwerken en plaatwerken. Als productiekracht heb je daardoor de mogelijkheid om jezelf te specialiseren en jezelf te ontwikkelen tot vakman of vakvrouw in een specifieke richting in de metaalbewerking.

Arbeidsvoorwaarden

Je krijgt als productiemedewerker in de metaal een salaris rond de 2300 euro bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Daarnaast kun je doorgroeien naar een functie waarin je machines gaat bedienen in de metaal. Dat zorgt er voor dat je ook meer geld kunt verdienen. Wil je ook opleidingen volgen? Dat kan! Je krijgt opleidingen in de techniek vergoed vanuit de opdrachtgever. Verder krijg je nog een reiskostenvergoeding per kilometer die je af gaat leggen voor woon-werkverkeer. Deze vergoeding is 0,19 euro per kilometer. Je krijgt een contract voor bepaalde tijd voor een fulltime dienstverband.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze baan solliciteer dan direct via de knop vacatures in de menubalk.