Vacature servicemonteur vanaf 4 juli 2023

Ga jij graag op pad als monteur? Kom je graag in contact met klanten op verschillende locaties door Noord Nederland. Als service monteur ga je op pad samen met je collega naar verschillende klussen. Je gaat samen afzuigings- en filteringinstallaties plaatsen bij klanten op locatie. Deze klanten zijn onder andere actief in de houtbewerking, metaaltechniek en in industriële spuiterijen. Na het plaatsen van de installatie, voer je een inspectie uit. Tijdens deze inspectie controleer je of alles goed geïnstalleerd is en verhelp je eventuele defecten. Wanneer je op locatie aan het werk bent, zal jij het aanspreekpunt voor de klant. Zij kunnen met al hun vragen terecht bij jou. Als servicemonteur is geen dag het zelfde, je komt bij diverse klanten op veel verschillende locaties.

Welke ervaring heb je nodig?

Als service monteur neem je ervaring met je mee zodat je zo zelfstandig mogelijk kunt werken. Je krijgt veel vrijheid en daar moet je goed mee kunnen omgaan. Werkervaring van minimaal 5 jaar op dit gebied is voldoende. Daarnaast heb je een MBO diploma in technische richting afgerond. Verder beschik je over de volgende kennis en vaardigheden;

  • Oplossingsgericht;
  • NEN normeringen;
  • Tekeningenlezen;
  • Communicatief;
  • Geen hoogte vrees.

Over het bedrijf

Bij het bedrijf waar je gaat werken als service monteur worden er voornamelijk filter- en afzuiginstallaties geproduceerd. Deze installaties worden geproduceerd voor onder andere de volgende branches; metaalindustrie, de agrarische sector en de houtindustrie. Verder verzorgt het bedrijf service en onderhoud aan de geleverde machines. Je komt te werken in een klein team van 6 á 8 collega’s samen wordt er gewerkt aan de machines. Iedereen heeft zijn eigen specialisatie en afdeling. Daarnaast worden mensen ook breder ingezet. Ze worden ontwikkelt in verschillende functies. Je kunt het bedrijf goed bereiken vanuit Leeuwarden, Harlingen, Bolsward en Sneek.

Arbeidsvoorwaarden

Wanneer je voor Technicum aan de slag gaat als service monteur ontvang je een marktcomfort salaris. In eerste instantie krijg je een fulltime contract voor bepaalde tijd, bij wederzijds goedbevinden kun je in dienst treden bij de opdrachtgever. Je ontvangt van Technicum € 0,19 reiskosten vergoeding woon-werkverkeer. Om je eigen kennis te blijven ontwikkelen biedt Technicum je de mogelijkheid om opleidingen en trainingen te volgen.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature? Neem dan contact op via de knop vacatures Technicum.