Vacature productiemedewerker vanaf 4 januari 2023

Heb je ervaring als productiekracht en wil je graag een overstap maken naar de technische sector? Dan is deze vacature geschikt voor jou. Het gaat hierbij om een technische functie in de assemblage van machineonderdelen. Dit gebeurd in eerste seriematig waardoor er sprake is van productiewerk. Hoe meer ervaring je hebt hoe meer machines je kunt bedienen. Vanuit de rol van productiemedewerker kom je daardoor ook in de rol van operator terecht. Als machineoperator kun je vervolgens doorgroeien in de rol van machinebankwerker. Dat is een functie waarbinnen je jezelf kunt specialiseren. Heb je interesse in deze doorgroeimogelijkheden? Dan kun je contact opnemen en solliciteren op deze vacature.

Welke ervaring heb je nodig?

Op deze functie heb je de mogelijkheid om in te stromen in verschillende functieniveaus. Als je alleen ervaring hebt in de productie als productiemedewerker dan zal je in eerste instantie ook in een productiefunctie belanden. Kun je ook machines bedienen dan kun je ook als machineoperator aan de slag. Heb je ervaring in het bedienen van machines in de metaal dan kun je meteen instromen in de functie machinebankwerker in de metaal. Dat maakt deze functie uitdagend en flexibel. Waar je instroomt is afhankelijk van jouw ervaring en jouw wensen. Wil je doorgroeien dan zijn die mogelijkheden er volop. Hou er rekening mee dan je wel over een niveau 1 opleiding op mbo moet beschikken om door te kunnen stromen naar een eventueel opleidingstraject.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar deze vacatures open staan is een leuk metaalbedrijf gevestigd in de omgeving van Leeuwarden. Het heeft ongeveer 40 werknemers in dienst in verschillende functies. Het bedrijf maakt machineonderdelen voor verschillende afnemers in de omgeving. Zo levert het bedrijf onderdelen aan machinebouwers in Dokkum,  Leeuwarden, Franeker en Sneek.

Arbeidsvoorwaarden

Het salaris is afhankelijk van de functie waar je precies instroomt en de mate waarin je zelfstandig kunt werken. Hoe zelfstandiger je bent hoe beter. Je kunt opleidingen volgen maar ook trainingen op kosten van de baas. Je kunt hierbij ook denken aan veiligheidscertificaten en trainingen. Hoe meer je kunt hoe meer je gaat verdienen. Je krijgt in eerste instantie een tijdelijk contract maar dit wordt na verloop van tijd omgezet naar een vast dienstverband als je goed functioneert en natuurlijk graag bij het bedrijf wil blijven werken. Je krijgt reiskostenvergoeding als je voor je werk gebruik maakt van je eigen auto of scooter.

Solliciteren?

Zou je graag bij dit bedrijf willen werken en heb je interesse in de vacature? Reageer dan via de knop vacatures Technicum om een sollicitatie in te sturen.