Vacature schuurder polijster rvs Friesland vanaf 4 juli 2023

Ben jij iemand die gaat voor optimaal resultaat? Zou je graag de laatste schakel willen zijn in het productieproces? Dan ben je als slijper / polijster van harte welkom. In deze functie werk je de producten die door je collega’s zijn gemaakt helemaal af. Het gaat hierbij om handmatig schuren en borstelen van metaal. Verder ga je ook poetsen en polijsten zodat een prachtige glans ontstaat. Een polijster gaat voor een perfect resultaat. Jouw werk is een spiegel van jezelf. We zoeken een ervaren polijster maar ook iemand die nog maar een klein beetje ervaring heeft kan in deze functie zichzelf verder ontwikkelen. Lees in deze vacature verder wat je nodig hebt om te solliciteren voor deze baan.

Welke ervaring heb je nodig?

Ervaring in het bewerken van oppervlaktes van metaal is van belang. Heb je bijvoorbeeld gewerkt als slijper en polijster dan is dit een goede basis. Mocht je ervaring hebben opgedaan in het polijsten van RVS dan zit je helemaal goed. Hoe meer ervaring hoe beter. Als je weinig kennis en ervaring hebt kun je veel compenseren met een leergierige houding. Een nauwkeurige instelling is van groot belang. De producten moeten voldoen aan de gestelde eisen die je kunt meten aan de hand van meetrapporten. Dit vormt een belangrijk deel van je functie. Je bent verantwoordelijk voor jouw eigen werkzaamheden en de producten die gemaakt worden. Je moet zelfstandig op de werklocatie in Sneek kunnen komen.

Over het bedrijf

De organisatie waar je als polijster voor kunt werken is wereldwijd actief in het onderhoud, modificaties van machines en installaties. Het kan hierbij gaan om werkzaamheden op een gasproductielocatie, petrochemisch bedrijf of elektrotechnische installaties. Er worden door het bedrijf nieuwe onderdelen gemaakt maar er wordt ook onderhoud gepleegd aan bestaande installaties. De medewerkers die bij het bedrijf werken kenmerken zich door vakmanschap, ondernemerschap en teamgeest. Daarnaast is het bedrijf sterk gericht op veilig en gezond werken. Het bedrijf heeft een afdeling in Sneek en is daarnaast op verschillende andere locaties in Nederland actief.

Arbeidsvoorwaarden

De arbeidsvoorwaarden van een Schuurder – Polijster bevatten een bruto maandsalaris tussen de €2.700,- en €3.000,- (o.b.v. 40 uur per week). Daarnaast krijg je een contract voor bepaalde tijd. Je krijgt bedrijfskleding ter beschikking. Verder kun je via het bedrijf ook opleidingen en trainingen volgen. Hiermee kun je jezelf verder ontwikkelen zodat je jezelf verder kunt specialiseren. Je krijgt reiskostenvergoeding als je met eigen vervoer rijd.

Solliciteren

Heb je interesse in deze vacature? Neem dan snel contact op via de knop vacatures Technicum in de menubalk.