Vacature mechatronicamonteur vanaf 31 maart 2023 in Friesland

Heb je ervaring met het sleutelen aan machines en weet je wat van mechatronica? Dan heeft Technicum een mooie vacature voor jou in de machinebouw. Het gaat hierbij om een montagefunctie aan nieuwe machines die worden gebouwd voor verschillende industriële bedrijven. De machines die je maakt zorgen voor schone lucht en zuigen schadelijke stoffen en dampen weg. De werkzaamheden zijn grotendeels mechanisch maar af en toe worden ook elektrotechnische componenten aangebracht. Naast machinebouw komt er ook wat plaatwerk aan de orde en wat constructiewerk. Het bedrijf is op zoek naar iemand die van afwisseling houdt en goed kan samenwerken. Je kunt gezamenlijk een complete machine opbouwen in een productiehal waarbij iedereen een gedeelte van de machine opbouwt en je taken kunt afwisselen.

Welke ervaring heb je nodig?

Je hebt ervaring nodig in de machinebouw. Een jaar of twee ervaring in de machinebouw is voldoende om in deze functie aan de slag te kunnen. Heb je ook nog een opleiding gedaan in de mechatronica dan zit je helemaal goed! Een flexibele werkhouding is van belang omdat je veel verschillende werkzaamheden gaat doen. Daarnaast is een rijbewijs gewenst omdat je in de toekomst als servicemonteur ook op verschillende projecten kunt werken. Dat laatste is natuurlijk niet verplicht maar kan er wel voor zorgen dat je doorgroeimogelijkheden hebt richting de servicedienst van het bedrijf.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar deze functie open staat is actief in het ontwerp en de opbouw van luchtfilteringsinstallaties. Het bedrijf maakt deze installaties volledig zelf en installeert deze ook op locatie. Dat zorgt er voor dat het bedrijf een totaalleverancier is. Het bedrijf heeft ook servicemonteurs in dienst die de installaties op locatie onderhouden en reviseren. In totaal werken er ongeveer 20 werknemers bij het bedrijf. Daarvan zijn ongeveer 5 werknemers werkzaam op kantoor en zijn de overige werknemers werkzaam op de werkvloer. Het bedrijf heeft ongeveer 4 mechatronicamonteurs in dienst en daarnaast een aantal plaatwerkers en machinebankwerkers. Binnen het bedrijf zijn er mogelijkheden om nieuwe machines te leren gebruiken en opleidingen te volgen.

Arbeidsvoorwaarden

Je ontvangt een salaris rond de 2600 euro bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. Daarnaast krijg je reiskosten op basis van de woon-werk afstand. Je kunt opleidingen en trainingen volgen die worden betaald door Technicum. Verder kun je ook een contract voor bepaalde tijd ontvangen. Dit contract zal na verloop van tijd worden omgezet naar een vast dienstverband. Het bedrijf zoekt namelijk een mechatronicamonteur voor langere tijd. Doorgroeimogelijkheden zijn er ook.

Solliciteren

Heb je interesse in deze vacature? Neem dan snel contact op via de knop vacatures in de menubalk. Wil je meer weten over opleidingen via Technicum? Klik dan op de knop BBL Technicum. Achter die knop tref je ook de informatie over Technicum ONE.