Vacature productiemedewerker metaal noord Friesland vanaf bouwvak 2022

Ben je handig en zou je graag een vak willen leren in de metaaltechniek? Dan is deze vacature geschikt voor jou. Voor een metaalbedrijf in het noorden van Friesland zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker die zichzelf wil ontwikkelen tot productiemedewerker in de metaal. Je krijgt hiervoor een inwerktraject dat aansluit bij jouw niveau. Je start in een eenvoudige productiefunctie waarbij je materialen gaat rangschikken en op de juiste plaatst gaat neerleggen in het bedrijf. Na verloop van tijd ga je aan de slag met steeds meer machines in de metaalproductie. Hiervoor krijg je ook aanvullende opleidingen en trainingen. Deze trainingen en opleidingen worden voor jou betaald door het bedrijf. Je kunt binnen dit bedrijf van productiekracht doorgroeien tot machinebankwerker, lasser of constructiebankwerker. Tijdens je werk heb je regelmatig overleg met je leidinggevenden over je ontwikkeling. Zo kun je groeien in je functie en je loopbaan.

Welke ervaring heb je nodig?

In deze functie kun je instromen op een verschillend ervaringsniveau. Zo kun je starten als basisproductiekracht zonder opleidingen en traingen. Als je achter een machine wil gaan staan heb je echter wel een basisopleiding in de metaaltechniek nodig op niveau 1 of 2. Voor mensen die machines willen programmeren is niveau 3 of 4 vereist. Uiteindelijk kun je op elk niveau instromen zodat er altijd een passende baan voor je is in de metaalproductie. Een rijbewijs is niet noodzakelijk.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar deze vacature open staat is een groot metaalbedrijf met ruim 150 medewerkers in dienst. Al deze medewerkers werken op verschillende afdelingen. Hierbij kun je denken aan de plaatwerkerij, de lasserij, verspaning, logistiek en montage. Werknemers werken op diverse afdelingen en hebben de mogelijkheid om zichzelf ontwikkelen. Je kunt in het bedrijf verschillende opleidingen en trainingen volgen om jezelf te ontwikkelen. Het bedrijf is goed bereikbaar vanuit Franeker, Dokkum, Leeuwarden en Harlingen.

Arbeidsvoorwaarden

Het salaris dat je kunt verdienen is afhankelijk van je functie en werkervaring. Hoe meer ervaring je hebt hoe hoger je salaris. Een startsalaris van 2200 euro bruto per maand is gebruikelijk. Dit salaris kan oplopen naar 2700 euro bruto per maand voor een ervaren kracht. Dit zijn salarissen voor een fulltime dienstverband van 40 uur. Je kunt tijdens je werk jezelf ontwikkelen in een bepaalde richting en functie. Daarvoor kun je ook opleidingen trainingen volgen die worden betaald door het bedrijf. Je krijgt een contract voor bepaalde tijd. Verder krijg je reiskostenvergoeding tegen 0,19 per kilometer.

Solliciteren

Heb je interesse in deze vacature? Reageer dan via de knop vacatures in de menubalk.