Vacature productiemedewerker metaal in Noord Friesland vanaf 7 september 2021

Heb jij ervaring als productiekracht en kun je een beetje sleutelen? Vind je het leuk om dingen in elkaar te zetten en kun je aan de hand van een tekening een goed beeld vormen van het eindproduct? Dan is deze vacature interessant voor jou. Voor een productiebedrijf in de metaaltechniek zijn wij op zoek naar een productiekracht die frames en kleine machines in elkaar kan zetten. De werkzaamheden gebeuren in teamverband. Samen met je collega’s maak je met meerdere onderdelen en platen een behuizing voor machines. Het werk is voor langere tijd. Lees hieronder welke ervaring je nodig hebt.

Welke ervaring heb je nodig?

Voor deze vacature is niet veel ervaring nodig. Het is wel belangrijk dat je nauwkeurig kunt werken en een beetje technisch inzicht hebt. Je moet in staat zijn om een technische tekening te begrijpen als je daarbij ook een duidelijke uitleg krijgt. Verder moet je goed kunnen samenwerken en ben je een echte aanpakker. Het werk is in het noorden van Friesland en is goed te bereiken met een auto of fiets. Eigen vervoer is daarom wel handig. Eventueel zou openbaar vervoer ook kunnen vanuit Leeuwarden.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar deze vacature open staat is actief in de metaalproductie. Het bedrijf maakt meerdere halffabricaten, machines, kasten, plaatwerk voor verschillende opdrachtgevers. Binnen het bedrijf zijn verschillende functies in de productie, assemblage, machinebouw, logistiek en verspaning aanwezig. Er zijn voor personeelsleden verschillende mogelijkheden om door te groeien of een nieuwe impuls te geven aan de loopbaan. Daardoor is het bedrijf interessant voor werknemers die van afwisseling houden en zichzelf willen ontwikkelen.

Arbeidsvoorwaarden

Als productiekracht verdien je een salaris rond de 2000 euro bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. Dit salaris kan hoger zijn als je meer ervaring hebt in de assemblage van machines en apparaten. Hoe meer ervaring hoe hoger je salaris. Verder kun je ook opleidingen en trainingen volgen waardoor je nog beter aan de slag kunt in deze functie maar eventueel ook in aanmerking kunt komen voor andere functies. Je krijgt reiskostenvergoeding tegen 0,19 euro per kilometer.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature reageer dan snel via de knop vacatures in de menubalk en stuur je cv in met een motivatie.