Vacature verspaner vanaf 3 september 2021 in Noord Friesland

Heb jij ervaring in het draaien en frezen van onderdelen voor machines en apparaten? Dan is deze vacature geschikt voor jou. Binnen dit bedrijf kun je zowel met conventionele als CNC gestuurde machines werken aan verschillende werkstukken, onderdelen en andere producten. De machines worden door de verspaner zelf ingesteld maar er is altijd iemand aanwezig voor ondersteuning of voor het stellen van vragen over de machines of programmering. De machines waarmee gewerkt wordt zijn professioneel en worden uitstekend onderhouden. De meeste producten die worden gemaakt zitten in kleine series maar ook grotere series komen voor.

Welke ervaring heb je nodig?

Voor deze vacature heb je ervaring nodig met verspanende machines. Hierbij kun je denken aan draaibanken, freesbanken of boorstraten. Je hoeft niet alle processen geheel zelfstandig te beheersen er is ruimte om in het werk te leren. Het is handig als je technische tekeningen kunt lezen en een brede affiniteit hebt voor de techniek. Dan kun je eventueel ook andere vacatures en functies vervullen binnen het bedrijf als je behoefte hebt aan doorstromen. Binnen de verspaning kunnen ook verschillende stappen worden gemaakt. Je kunt bijvoorbeeld beginnen als operator en doorgroeien naar programmeur van CNC machines. Het is belangrijk dat je zelfstandig op je werk kunt komen. Het bedrijf is gevestigd in een dorp ten noorden van Leeuwarden. Meer over het bedrijf lees je in de alinea hieronder.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar deze vacature open staat is een grote onderneming in de metaaltechniek. Het bedrijf heeft meerdere afdelingen en de afdeling verspaning vormt een belangrijk onderdeel van het bedrijf. De onderdelen die op de verspaningsafdeling worden gemaakt kunnen verder in het bedrijf worden verwerkt in machineframes en andere producten. Het bedrijf is gevestigd boven Leeuwarden en is goed bereikbaar vanuit Franeker, Sneek, Drachten, Leeuwarden en Harlingen.

Arbeidsvoorwaarden

Als ervaren verspaner kun je een salaris verdienen van 2800 euro bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Een aankomende verspaner zonder ervaring kan een salaris verdienen van 2200 euro bruto per maand. Je krijgt reiskostenvergoeding als je met eigen vervoer naar het bedrijf gaat rijden. Binnen het bedrijf bestaat de mogelijkheid om opleidingen, trainingen en cursussen volgen. Daarmee kun je jezelf verder ontwikkelen zodat je nog breder aan de slag kunt in het bedrijf.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature? Neem dan contact op doormiddel van de knop vacatures in de menubalk. Dan kun je jouw cv insturen eventueel met een motivatie.