Vacature productiekracht metaal Noord Friesland vanaf 3 september 2021

Heb je ervaring in de productie of in productiewerk en zou je wel in de metaaltechniek aan de slag willen? Dan kun je reageren op deze functie. Het gaat hierbij om het boren van gaten, slijpen en zagen. De werkzaamheden worden onder toezicht van leidinggevenden uitgevoerd. Er wordt ook gewerkt op basis van technische tekeningen of mondelinge instructies. Je kunt in je werk leren hoe je met machines om moet gaan. Veel ervaring is op dit gebied niet noodzakelijk maar je moet wel veilig kunnen werken met machines. In de volgende alinea lees je welke ervaring je nodig hebt.

Welke ervaring heb je nodig?

Voor deze functie heb je ervaring nodig in de metaaltechniek. Het gaat hierbij om basiservaring zodat je weet hoe je veilig kunt werken met machines in de metaal. Je moet in de basis ook wat van technische tekeningen weten. Ook moet je nauwkeurig kunnen werken. Een technische mbo opleiding op minimaal mbo niveau 1 is vereist. Verder is een eigen vervoersmiddel om in een dorp boven Leeuwarden te kunnen komen van belang maar niet noodzakelijk. Zolang je maar om 7:00 op het bedrijf aanwezig kunt zijn.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar je aan de slag kunt in de metaalproductie is een middelgroot metaalbedrijf dat verschillende metaalproducten maakt. Voorbewerking en metaalproductie zijn belangrijke werkzaamheden die worden uitgevoerd in het bedrijf. De metaalproductiekrachten doen als ware de voorbereidende werkzaamheden voor lassers en constructiewerkers. Het is mogelijk om binnen het bedrijf door te groeien naar een hogere functie. Zo kun je ook lasser worden of constructiebankwerker. Er zijn meerdere mogelijkheden op dit gebied. Het bedrijf is gevestigd boven Leeuwarden.

Arbeidsvoorwaarden

De werkzaamheden zijn productiematig waardoor je een salaris krijgt van 2000 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. Hoe meer ervaring je hebt met het bedienen van machines in de metaaltechniek hoe beter het is. Dan krijg je ook een hoger salaris. Als je jouw cv instuurt kan een intercedent een berekening maken van het salaris dat je verdient op basis van jouw opleiding en werkervaring. Je kunt binnen het bedrijf extra opleidingen en trainingen volgen zodat je door kunt stromen naar een hoger niveau. Verder krijg je ook reiskostenvergoeding wanneer je met eigen vervoer naar het bedrijf rijd.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature? Reageer dan via de knop vacatures in de menubalk.