Vacature mechatronicamonteur in Dokkum Friesland vanaf 7 september 2021

Heb jij net je opleiding mechatronica afgerond of ben je hier nog mee bezig en wil je deze opleiding omzetten in werken en leren? Dan is deze instroomfunctie ideaal voor jou. Voor een toonaangevend bedrijf in de assemblage en productie van technische installaties zijn we op zoek naar een mechatronicamonteur. De functie is uiteindelijk voor vast dienstverband. Binnen het bedrijf kun je doorgroeien van een assemblagefunctie naar een servicefunctie.

Welke ervaring heb je nodig?

Voor deze vacature heb je een opleiding Mechatronica op minimaal mbo niveau 2 nodig. Daarnaast is het belangrijk dat je een goed technisch inzicht hebt en goed aan de slag kunt in de elektrotechnische, elektronische en mechanische machinebouw. Je werkt binnen het bedrijf op basis van tekeningen en vastgelegde normen. Nauwkeurigheid en een goed technisch inzicht zijn van groot belang. Het bedrijf is gevestigd in het noorden van Friesland. Vanuit grote steden is het goed bereikbaar met openbaar vervoer maar een rijbewijs en auto is wel handig.

Over het bedrijf

Het bedrijf is actief in de ontwikkeling en productie van installaties en apparaten voor bedrijven. Deze producten zijn gericht op het optimaliseren van het werkklimaat en de veiligheid en gezondheid op de werkvloer. Het bedrijf heeft klanten door heel Nederland maar ook daar ver buiten. Op de locatie in Dokkum worden overigens de machines en constructies samengebouwd met verschillende collega’s.

Arbeidsvoorwaarden

Als mechatronicamonteur heb je een startsalaris rond de 2300 op basis van een fulltime dienstverband. Mocht je over een hogere opleiding beschikken en relevante werkervaring in de machinebouw dan kan je salaris hoger zijn, richting de 2500 euro. Als je door wil groeien in de functie van servicemonteur zal het salaris boven de 2500 bruto per maand liggen bij een full time dienstverband. Het bedrijf zal eerst een tijdelijk contract verstrekken maar zoekt uiteindelijk iemand voor een vast dienstverband.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature reageer dan snel via de knop vacatures in de menubalk en stuur je cv in met een motivatie.