Vacature operator techniek Noord Friesland vanaf 12 juli 2023

Als operator heb je veel ervaring in het bedienen van machines. Dat is waardevolle werkervaring die je kunt gebruiken om in deze functie aan de slag te gaan. Als operator techniek werk je aan machines die technische producten maken. Hierbij kun je denken aan machines die profielen en onderdelen maken voor technische bedrijven. Het gaat hierbij om grote computergestuurde machines. Hiervoor is niet alleen kennis nodig van het bedienen van machines maar ook wat computerkennis is van belang. Doormiddel van een computer communiceer je namelijk met de machine en geef jij opdrachten over de bewerking die moet worden uitgevoerd.

Welke ervaring heb je nodig?

Ervaring met het bedienen van machines is voor deze functie belangrijk. Ookal heb je maar een jaar ervaring. Het is namelijk van belang dat je machines op een veilige manier kunt hanteren. De programmering en instelling van machines leer je wel tijdens je werk. Een flexibele leergierige houding zorgt er voor dat je de werkzaamheden goed kunt aanleren. Je hebt interesse in computersystemen en kunt ook goed met computers werken. Als je deze basiskennis hebt is het programmeren van een machine voor jou geen probleem. De programma’s zijn namelijk heel gebruiksvriendelijk. Jij bent een persoon die graag kwaliteit wil leveren en prima kan samenwerken met collega’s. Daarnaast zou je niet alleen dagdienst willen werken maar ook af en toe in de ploegen als het maar goed betaald.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar je aan de slag kunt is actief in metaaltechniek. Door het bedrijf worden verschillende metaalproducten gemaakt. Deze worden door lasrobots gelast of doormiddel van computergestuurde boorinstallaties, lasersnijmachines in de juiste vorm gebracht. Het bedrijf heeft een groot personeelsbestand en een uitstekend personeelsbeleid. Daarom kunnen werknemers doorgroeien naar verschillende functies. Daarnaast kun je opleidingen en trainingen volgen om jezelf verder te verbeteren. Het bedrijf is goed bereikbaar met de auto vanuit Leeuwarden, Franeker, Dokkum. Ook de dorpen rondom deze plaatsen zijn met autowegen goed verbonden met het bedrijf.

Arbeidsvoorwaarden

Je kunt als operator in de techniek een salaris verdienen rond de 2500 euro bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. Hoe meer ervaring je opbouwt hoe hoger je salaris is. Ploegentoeslagen komen natuurlijk over het salaris heen. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om kosteloos opleidingen en trainingen te volgen. Je kunt ook doorgroeien naar een hogere functie waardoor je in een hogere loonschaal terecht komt. Verder krijg je reiskostenvergoeding. Tot slot ga je aan de slag met een contract voor bepaalde tijd. Dit contract wordt omgezet in een contract voor onbepaalde tijd na het afronden van de bepaalde tijd contracten.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature? Reageer dan snel via de knop vacatures Technicum.