Vacature mechatronicamonteur noord Friesland vanaf 6 maart 2023

Heb je ervaring in het sleutelen aan machines of voertuigen? Ben je iemand die graag met zijn of haar handen werkt? Dan is de vacature mechatronicamonteur interessant voor jou. Voor een machinebouwer in het noorden van Friesland zijn we op zoek naar iemand die met behulp van technische tekeningen complete machines wil opbouwen. Het gaat hierbij met name om het mechanische gedeelte van de machinebouw. Zowel het plaatwerk, de frames, elektromotoren en roterende delen worden door de monteur bevestigd. Hierbij wordt gebruik gemaakt van technische tekeningen. Je werkt in een team en dat zorgt er voor dat je altijd iemand in de buurt hebt waar je vragen aan kunt stellen. Naast de mechanische montage komt er ook wat plaatwerk aan de orde. Soms ga je boren, slijpen, zagen, snijden of knippen. De machines die je hiervoor gebruikt worden natuurlijk voordat je er mee aan de slag gaat goed aan je uitgelegd.

Welke ervaring heb je nodig?

Je hebt ervaring nodig in de machinebouw. Een jaar of twee is echter voldoende om de werkzaamheden in deze functie uit te kunnen voeren als starter. Naar mate je meer ervaring hebt kun je ook breder worden ingezet. Mechanische montage vormt het grootste deel van de vacature. Daarnaast kun je ook elektrotechnisch componenten plaatsen in machines. Basiskennis van elektrotechnische componenten zoals bedrading is daarom heel gewenst. Daarnaast is het belangrijk dat je in een team kunt werken en goed met je collega’s kunt communiceren over werkzaamheden.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar deze vacature open staat is actief in de assemblage en installatie van luchtbehandelingssystemen waarmee de luchtkwaliteit binnen bedrijven beter wordt. Schadelijke stoffen worden doormiddel van een filtersysteem uit de lucht gereinigd. Daarnaast worden de stoffen ook veilig getransporteerd naar afvalcontainers zodat mensen de stoffen niet kunnen inademen. Doormiddel van de machines van dit bedrijf wordt de veiligheid en gezondheid van mensen dus vergroot. Het bedrijf maakt de machines volledig in eigen beheer van plaatwerk tot en met installatie en onderhoud. Ook worden de machines door het bedrijf zelf getekend. Kortom een totaalconcept.

Arbeidsvoorwaarden

Als monteur in de mechatronica kun je bij dit bedrijf een salaris verdienen rond de 2600 euro bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Als je naast mechanische montage ook elektrotechnische montage kunt uitvoeren is het salaris dat je kunt verdienen nog hoger. Je kunt ook doormiddel van opleidingen en trainingen jezelf verder ontwikkelen. Deze worden uiteraard voor je betaald en kunnen er voor zorgen dat je nog breder ingezet kunt worden of je meer kunt specialiseren. Je ontvang een bepaaldetijdscontract. Na het contract voor bepaalde tijd kun je echter ook een vast dienstverband krijgen. Dit vaste dienstverband kun je krijgen na ongeveer een jaar dienstverband in overleg met de werkgever.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature? Neem dan snel contact op via de knop vacatures in de menubalk van de website.