Vacature productiemedewerker metaal Franeker en noord Friesland vanaf 7 maart 2022

Heb jij ervaring met productiewerkzaamheden en ben je technisch aangelegd? Dan is de vacature productiemedewerker metaal interessant voor jou. Voor een toonaangevend bedrijf in het Noord Westen van Friesland zijn we op zoek naar iemand die goed met machines overweg kan en nauwkeurig is in de maatvoering. Iemand die open staat voor afwisseling en het bedienen van verschillende machines en apparaten. Het gaat hierbij met name om voorbewerkingen in een boorstraat ook ga je aan de slag met zagen, boren, tappen, buigen, walsen en ga je ook snijwerk uitzoeken. Een diverse functie dus waarbij je met verschillende machines aan de slag gaat. Je krijgt duidelijke instructies voor de machines die je gaat bedienen.

Welke ervaring heb je nodig?

Voor deze functie is ervaring in het bedienen van machines van groot belang. Je moet veilig kunnen werken met boormachines en zaagmachines. Daarnaast moet je ook in staat zijn om technische tekeningen te lezen en een goede maatvoering te hanteren. Een opleiding in de techniek op niveau twee is gewenst (mbo). Opleidingsrichting maakt niet veel uit maar een opleiding in de richting van metaaltechniek, werktuigbouwkunde of in het constructiebankwerken is wel heel gewenst. Verder is een rijbewijs niet noodzakelijk, het bedrijf is vanuit Leeuwarden, Harlingen en zelfs vanuit Sneek goed te bereiken.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar deze vacature open staat is een bedrijf dat actief is in de ontwikkeling en productie van landbouwmechanica. Het bedrijf maakt machines voor het verwerken van aardappels en het transporteren van andere landbouwproducten. Binnen het bedrijf worden verschillende metaalbewerkingstechnieken toegepast. Het gaat hierbij met name om mechatronica, machinebouw, lassen, zagen, boren en tappen. De meeste werknemers binnen het bedrijf beheersen meerdere technieken. Zo kunnen de lassers bijvoorbeeld ook samenstellen en kunnen de meeste machinebankwerkers meerdere machines bedienen.

Arbeidsvoorwaarden

Als machinebankwerker kun je een salaris verdienen rond de 2200 euro bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Naar mate je meer ervaring hebt opgebouwd krijg je ook meer salaris. Bovendien heb je ook nog de mogelijkheid om doormiddel van opleidingen en trainingen jezelf verder te ontwikkelen. Je krijgt een reiskostenvergoeding tegen 0,19 euro per kilometer woonwerkvergoeding. Verder krijg je een contact voor bepaalde tijd met de mogelijkheid om een vast dienstverband aan te gaan op termijn.

Solliciteren

Heb je interesse in deze vacature neem dan contact op via de knop vacatures in de menubalk.