Vacature technisch logistiek medewerker vanaf 14 juli 2023

Heb je ervaring met heftruck rijden en ben je op zoek naar een baan in het magazijn? Dan zijn we op zoek naar jou. Vooral wanneer je interesse hebt in de techniek kun je in deze functie veel plezier beleven. De functie staat namelijk open bij een technisch bedrijf. Als logistiek medewerker kun je bij dit bedrijf een belangrijke rol vervullen. Hierbij kun je denken aan het ontvangen van de goederen en het op orde houden van het magazijn. Orders invoeren en bijbehorende administratie. Je zorgt voor de bevoorrading van de monteurs en verstrekt materialen en gereedschappen wanneer monteurs daar om vragen. Zo ben je een belangrijke collega voor alle technische medewerkers die in het bedrijf werken.

Welke ervaring heb je nodig?

Ervaring met magazijnwerkzaamheden zijn van belang. Omdat je ook met een heftruck gaat werken is het belangrijk dat je dit voertuig veilig kunt besturen. Heb je een heftruckcertificaat dan is dat prachtig, anders kun je dit certificaat via Technicum (her)halen. Het bedrijf waar ja aan de slag kunt is een technische organisatie. Daarom is het wenselijk als je het werken in een technische omgeving prettig vind. Verder is het van belang dat je goed orde kunt houden in je eigen werkzaamheden maar ook in een magazijn. Een goed opgeruimd en netjes magazijn zorgt er voor dat je effectiever kunt werken maar ook veiliger kunt werken. Dat is van groot belang. Als je daarvan bewust bent kun je jouw werk goed uitvoeren.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar je kunt werken is actief in de bouw van machines en apparaten. Het bedrijf maakt deze machines volledig zelf van plaatwerk en onderdelen tot en met een complete machine die volledig functioneert en bij klanten geplaatst wordt. Je werkt met ongeveer 50 medewerkers op de werkvloer samen om dit productieproces te ondersteunen. Het bedrijf heeft klanten in Nederland maar ook ver daar buiten. Dat maakt dat de klant een belangrijke speler in de markt die goed bekend staat. Hij kunt hier onderdeel van uitmaken als logistiek medewerker.

Arbeidsvoorwaarden

Als je aan de slag gaat in deze functie dan kun je een salaris verdienen rond de 2500 euro bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. Je kunt een heftruckcertificaat behalen of herhalen op kosten van het bedrijf. Daarnaast krijg je een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband want deze functie staat open voor onbepaalde tijd. Binnen de functie kun je veel afwisseling verwachten en ook je verantwoordelijk zou toe kunnen nemen naar mate je langer werkt bij het bedrijf. Dat is natuurlijk allemaal afhankelijk van je eigen wensen en ontwikkeling in deze functie. Tot slot krijg je nog een reiskostenvergoeding van het bedrijf.

Solliciteren

Heb je interesse in deze vacature? Dan kun je contact opnemen via de knop vacatures Technicum.