Vacature leerling elektricien vanaf 28 juli 2023

Ben jij een enthousiast en leergierig persoon die graag als Leerling Elektricien aan de slag wil? Bij Technicum krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen en opgeleid te worden tot een volwaardig elektromonteur. Je zult begeleid worden door ervaren monteurs en ingezet worden op diverse projecten, waarbij je ook naar school gaat om de benodigde diploma’s te behalen.

Als Leerling Elektricien ga je werken aan uitdagende projecten. Je krijgt verschillende taken, zoals het lezen en interpreteren van bouwtekeningen en schema’s, assisteren en zelfstandig werken aan elektrotechnische installaties, en zelfstandig uitvoeren van montagewerkzaamheden zoals het plaatsen van schakelaars, trekken van draden, en monteren van kabelgoten.

Welke ervaring heb je nodig?

Wat verwachten we van jou? Je hebt affiniteit met techniek en beschikt over twee rechterhanden. Je bent logisch en nauwkeurig in je werk en hebt een leergierige instelling. Je kunt goed luisteren naar feedback en hebt de ambitie om op den duur zelfstandig te kunnen werken. Een achtergrond in de techniek is een pluspunt, net als een geldig VCA-certificaat, maar als je dit nog niet hebt, kunnen we je hierbij ondersteunen. Een rijbewijs en eigen vervoer zijn ook gewenst.

Over de opdrachtgevers

De opdrachtgevers van Technicum zijn erkende leerbedrijven en actief in de woningbouw en utiliteitsbouw op regionaal niveau. Dit geeft jou de kans om op verschillende plaatsen en projecten ervaring op te doen en te ontdekken waar jouw kwaliteiten liggen.

Arbeidsvoorwaarden

Wat kunnen wij jou bieden? Bij Technicum kom je in een omgeving terecht waar persoonlijke aandacht en verbinding centraal staan. Wij waarderen onze vakkrachten en streven ernaar om jouw werkplezier te vergroten. Je ontvangt een salaris tot € 2500,- bruto per maand, een reiskostenvergoeding van €0,21 per kilometer, een pensioenregeling en alle benodigde hand- en elektrische gereedschappen op accu, professionele kleding en persoonlijke beschermingsmiddelen worden verzorgd. Bovendien bieden we mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling door middel van cursussen en opleidingen, zodat je kunt groeien in jouw vakgebied.

Solliciteren?

Als je interesse hebt om als Leerling Elektricien bij Technicum aan de slag te gaan, dan ben je van harte welkom om eens langs te komen op een van de vestigingen van Technicum, waar je de informele sfeer kunt ervaren en gezellig een kopje koffie kunt drinken. Technicum kijkt er naar uit om jou te verwelkomen en samen te werken aan jouw toekomst in de elektrotechniek!

Klik op de knop vacatures Technicum om meer te weten te komen over jouw mogelijkheden.