Vacature Technicum ONE leerling Elektromonteur vanaf 24 februari 2023

Hey, jij! Heb jij passie voor ’De Techniek? En zou je graag werkzaam willen zijn in de techniek? Neem dan even de tijd om deze vacature goed door te lezen.       

Je krijgt nu namelijk de kans om via ‘Technicum ONE’ opleidingen een mooie start te maken als leerling elektromonteur. Als elektromonteur ontvang jij namelijk niet alleen een mooi salaris je staat aan de basis van een groot maatschappelijk belang. Jouw werkzaamheden als elektromonteur staan aan de basis van een CO2 neutrale  wereld voor de volgende generaties. Voor duurzame techniek is men namelijk grotendeels afhankelijk van elektrotechnische installaties en deze installaties kun je aanleggen doormiddel van een goed opleidingstraject dat start met Technicum ONE.

Het Technicum ONE programma

De opbouw van Technicum ONE ziet er als volgt uit:

 • Je start met een 6 daagse basiscursus elektrotechniek;
 • Tijdens deze cursus krijg je de mogelijkheid het VCA en NEN3140 certificaten te behalen.   
 • Je krijgt van ons een compleet Technicum outfit;
 • Na het afronden van de cursus kom je 8 weken voor 1 van onze opdrachtgevers te werken. Na deze 8 weken ga je;
 • Een compleet vergoede BBL- opleiding in de elektrotechniek volgen;
 • Het BBL- traject bestaat uit 4 dagen werken (maandag/donderdag) en 1 dag school (vrijdag) 
 • Het BBL salaris ligt rond €2100,- bruto  
 • Je krijgt wekelijks uitbetaald

Welke ervaring heb je nodig?

Om in aanmerking te komen voor dit traject doet Technicum een intakegesprek met je zodat jij jouw keuze om te willen werken in de elektrotechniek kan motiveren. Een persoonlijk gesprek geeft Technicum tevens de mogelijkheid beter te kunnen bepalen bij welke opdrachtgevers jij met je persoonlijkheid en kwaliteiten je het beste thuis zal voelen. Aansluitend heeft Technicum een online assessment die jij kunt invullen. Op basis van dit assessment kan worden bepaald of je het gewenste opleidingsniveau aankan die gekoppeld is aan het werken in de elektrotechniek.     

De werkzaamheden van een elektromonteur woningbouw bestaan uit o.a. de aanleg van  elektriciteit in woningbouw, renovatie, utiliteit en industrie. Je kunt hierbij denken aan kabels trekken, plaatsen van wandcontactdozen en het aansluiten van meterkasten. Je moet aan de hand van tekeningen en mondelinge instructies zelfstandig aan de slag kunnen. Om de eerder benoemde werkzaamheden goed uit te kunnen voeren bezit jij over de volgende persoonlijke eigenschappen: 

 • Jij bezit een hands on mentaliteit;
 • bent leergierig;
 • jij bent oplossingsgericht ingesteld een leergierig persoon, die graag in beweging komt;
 • Het werk is op projectmatige basis, het is daarom van belang dat je beschikt over eigen vervoer en een rijbewijs.

Over Technicum

Als je via Technicum aan de slag gaat kom je bij een van de grootste Technische uitzendbureaus van de wereld te werken. De voordelen die je hiervan hebt zijn dat jij je kunt profileren als technicus van het brede netwerk dat Technicum heeft in de techniekbranche. Bedrijven zoals SPIE,  Equans en de BAM zijn slecht een kleine greep uit het sterke netwerk. Daarnaast kom je te werken voor een professionele organisatie die op HR- gebied voordelen biedt als opleidingen, cursussen, loopbaanbegeleiding, uitstekend gereedschap en persoonlijke beschermingsmiddelen en alle overige administratieve zaken die Technicum voor je invult op personeelsgebied. 

Aanmelden voor Technicum ONE

Heb je interesse in deze vacature? Reageer dan zo snel mogelijk via de knop vacatures Technicum in de menubalk.