Vacature consultant Technicum Zwolle vanaf 13 februari 2023

Ben je op zoek naar een dynamische functie waarin je met mensen werkt maar ook in de verduurzaming en techniek actief bent? Dan is de vacature consultant bij Technicum Zwolle interessant voor jou. Als consultant heb je contact met bedrijven in de techniek en help je technisch personeel aan een opleiding en een baan in de techniek.

Omdat de technische arbeidsmarkt te maken heeft met een krapte aan personeel is Technicum heel creatief met invullen van vacatures. Hierbij wordt veel gebruik van maatwerk. Als consultant heb je een afwisselende functie en kun je daarom verschillende rollen vervullen. Je bent een adviseur richting bedrijven maar ook een loopbaanbegeleider richting kandidaten. Verder kun je jezelf richten op recruitment, accountmanagement, HR-taken, techniek en veiligheid. In beginsel is elke consultant om alle taken zelfstandig uit te voeren maar iedereen heeft natuurlijk een bepaalde voorkeur of taken of specialisaties.

Je werkt daarbij in een team samen met een collega en een manager. Technicum Zwolle is vooral sterk in de installatietechniek en elektrotechniek maar ook op het gebied van werktuigbouw en machinebouw is Technicum Zwolle actief. Technicum is gericht op kwaliteit en werkt daarbij samen met andere vestigingen, bedrijven, opleidingsinstituten en overheidsinstellingen. Bij Technicum krijg je geen persoonsgebonden doelstellingen maar teamdoelstellingen waardoor iedere consultant een bijdrage kan leveren aan het uiteindelijke resultaat dat gezamenlijk gevierd gaat worden.

Welke ervaring heb je nodig?

Technicum is ruimdenkende organisatie waarin mensen niet in vakjes worden gedrukt. Daarom kunnen mensen met verschillende achtergronden aan de slag bij onze organisatie. Het is natuurlijk wel belangrijk dat je de werkzaamheden met plezier kunt uitvoeren. Daarom worden kandidaten gezocht die op MBO niveau 4 of op HBO niveau zouden kunnen functioneren. Het werk is voor een groot deel een kantoorfunctie en dat moet natuurlijk bij je passen. Dagelijks communiceer je met bedrijven, werknemers, werkzoekenden en andere mensen en partijen. Dit communiceren moet goed bij je passen en je moet je er prettig bij voelen om zowel per telefoon, per mail of in een persoonlijk gesprek met mensen in contact te treden. Daarnaast bemiddel je natuurlijk personeel in de technische sector waardoor wat interesse in de techniek wel handig is. Team Zwolle zoekt een collega die 40 uur ingezet kan worden of in ieder geval 32 uur.

Over het bedrijf

Technicum is een organisatie die zich richt op de arbeidsbemiddeling, loopbaanbegeleiding en opleiding van technisch personeel. Met meer dan 20 vestigingen door heel Nederland is Technicum goed vertegenwoordigd op de technische markt. Veel technische medewerkers hebben ooit voor Technicum gewerkt of zijn met Technicum in contact gekomen in het verleden. Dat is niet verwonderlijk want Technicum kom je overal tegen. Of je nu aan het werk bent, een technische opleiding zoekt of graag wil doorgroeien in de techniek, Technicum staat voor je klaar.

Deze dienstverlenende houding heeft Technicum ook naar het bedrijfsleven. Steeds meer technische bedrijven hebben te maken met problemen met betrekking tot de productie en het afronden van bouwprojecten omdat ze eenvoudigweg het personeel niet hebben. Technicum kan met haar grote netwerk aan kandidaten en opleidingsmogelijkheden vaak een oplossing bieden voor deze bedrijven. Technicum wordt daarom door bedrijven niet als een uitzendbureau beschouwd maar meer als een dienstverlener op het gebied van technisch personeel.

De consultants binnen Technicum werken ook op die manier met elkaar samen en maken gebruik van elkaars expertise. Dat zorgt er voor dat je van elkaar kunt leren en elkaar op een hoger niveau brengt. Samen met je collega’s werk je aan het behalen van teamdoelstellingen. Als je die behaalt krijgt je ook een extra beloning bovenop je loon. Hierbij kun je denken aan een bonus teamuitje of een mooi cadeau.

Technicum Zwolle is al jaren een prachtige vestiging binnen Technicum met een groot klantenbestand en personeelbestand. Wegens uitbreiding is er in team Zwolle versterking nodig doormiddel van een extra consultant. Kunnen we jou als nieuwe collega begroeten?

Arbeidsvoorwaarden

Bij Technicum krijg je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en in een leuk team samen te werken. Je kunt verschillende interne opleidingen volgen waardoor je kennisniveau en competenties verder worden vergroot. Daarmee kun je doorgroeien in je vaardigheden en functie. Om die reden kunnen mensen met een verschillend ervaringsniveau instromen bij Technicum. De hoogte van je salaris is afhankelijk van je opleiding, werkervaring en je competenties. Bij Technicum ontvang je een marktconform salaris dat passend is bij wat jij meebrengt voor de organisatie. Dat is maatwerk en daar houden we van bij Technicum want iedereen is uniek. Je ontvangt 20 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband en 8% vakantietoeslag. Verder ontvang je een persoonlijk budget om bijvoorbeeld extra vrije dagen te kopen of je sportschool abonnement te betalen. Je krijgt een contract voor bepaalde tijd, maar bij wederzijdse goedkeuring, wordt deze zeker omgezet in een contract voor onbepaalde tijd. Technicum hecht veel waarde aan haar personeel. Dat blijkt ook uit de hoeveelheid personeel dat intern bij Technicum blijft werken. Er zijn weinig uitzendbureaus met zoveel loyaliteit en werkplezier als bij Technicum.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature of wens je meer informatie? Dan kun je contact opnemen met Pieter Geertsma Consultant Technicum. Bereikbaar op 058-2945090 of klik op de knop vacatures Technicum.